Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet igy kezdeni a gyógyszerszedést?
Figyelt kérdés
a kérdésem annyi, hogy ha mondjuk valaki először szed, v szünet után újra kezdi szedni a fogamzásgátlóját, akkor lehet-e úgy kezdeni, hogy nem a vérzés első v akárhanyadik napján, hanem a menstruáció nélkül? nyilván várnék egy ciklusnyit, hogy hasson, de ettől még ugyanilyen hatásos lenne egy levél után?2012. márc. 17. 01:42
1/3 A kérdező kommentje:
azt még kihagytam, hogy sok helyen irják, hogy ha nem hagyunk 3-6 hónap szünetet, ha abbahagyjuk egy időre a fgátlót, akkor hormonzavar lesz. ezt értem, de ennek milyen tünetei vannak? és ez a hormonzavar helyrejön, nem?
2012. márc. 17. 01:44
2/3 anonim 

válasza:

Igen,el lehet.Én már többször csináltam.Semmi bajom nem lett.
3/3 anonim 

válasza:

Nem, nem szabad! Ugyanúgy a menzesz alatt kell elkezdeni! Nem véletlenül találták ki így. Ha bármikor el lehetne kezdeni, akkor az lenne a tájékoztatóban.
Miért nem akarod kivárni a menzeszt?
Egyébként a hormonzavar vagy helyrejön, vagy nem. Magától nem igazán szokott, és az orvosok sem mindig tudnak vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!