Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a tünet a fogamzásgátlásnál?
Figyelt kérdés
Szóval.
Életembe most szedek elöször fogamzásgátlót. (Yasminelle) Kedden megjött , de csak szerdán tudtam kiváltani a gyogyszert. Mensturácio 1. napján akartam kezdeni, de mivel ez nem sikerült bepotoltam a keddi adagot. azaz szerdán reggel vettem be a keddit, szerdán este pedig a szerdait. most csütörtök van, és már nagyon nagyon enyhe a vérzésem. Normális ez ?Szinte már mintha megse lenne.. Máskor a 7. napig azért kitart, bár már 5. naptol enyhe mindig. de most a 3. napon olyan mitn máskor a 6-7. napon. Vmi baj van? :$
2009. jún. 11. 20:00
1/2 anonim válasza:
Nincs semmi baj, mivel hormonális fogamzásgátló, a szervezetednek még furcsa, nem alakult ki az új hormonrendszered. :) Az első 3 hónapban még bármi mellékhatás felléphet, ha azon túl is gáz van akkor orvossal meg kell beszélni a problémákat. Nekem is lecsökkent az adag is és a napok száma is 2-3ra a 6-7ről. Teljesen jó. És görcseim sincsenek már! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Hu, most megnyugodtam . :)
2009. jún. 12. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!