Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Több mint 2 éve szedek fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 2 éve szedek fogamzásgátlót és eddig minden rendben volt, de most kb 1-2 hete esténként hányingerem van és ma kellett volna megjönnie a menstruációmnak de még nem jött meg. És nem tudom, hogy most féljek-e, hogy gáz van vagy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 19:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha mindig beszedted nincs baj
2012. márc. 15. 19:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Beszedtem mindig csak volt olyan, hogy pár óra késéssel és nagyon remélem, hogy most ezért késik.
2012. márc. 15. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szedted,akkor nem lesz terhesség.

A 7napos szünet alatt bármelyik nap jön is meg a vérzés,az teljesen normális.Még akkor is,ha a 7.napon jön meg.

2012. márc. 15. 19:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem ugy szokott, hogy vasárnap beveszem az utolsót gyógyszert és csütörtökön jön meg.
2012. márc. 15. 19:21
 5/11 A kérdező kommentje:
És a szünet alatt voltam együtt a barátommal. De akkor is védve vagyok, nem?
2012. márc. 15. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
védve vagy nem lesz semmi baj, ha pl sok citromot eszel attól is késhet...sok oka lehet terhes majdhogy nem biztos hogy nem vagy
2012. márc. 15. 19:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem is szédülök reggelente meg igazából nincs semmi bajom csak az, hogy esténként hányingerem van.
2012. márc. 15. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:
van valami vírus, nem csak az influenza szerintem, az ismerőseim közül többen is kellemetlen közérzetre panaszkodnak, én pl egy hete egy hajnalban felébredtem arra hogy hányingerem van, és hánytam is! Ne izgulj, tabletta mellett is előfordulhat, hogy késik, esetleg kimarad. Várj pár napot. és ha nem jön meg, semmi jele nincs, vegyél egy tesztet!
2012. márc. 15. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet gond ha minden nap beszedted... :) Lehet csak a stressz miatt késik
2012. márc. 15. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Tesztelj! Kicsi az esélye nagyon, egy teszt megnyugtatna.
2012. márc. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!