Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 évesen fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1,5 éve együtt vagyunk, mindketten 16 évesek vagyunk, de ő csak úgy mer lefeküdni velem, ha óvszert használunk meg ő fogamzásgátlót is. Mi a véleményetek? 16 évesen ez lehetséges egyáltalán? Hogyan tudnám meggyőzni, hogy az óvszer is elég?(hagyjatok azzal, hogy húzzak 2t stb.)
2012. márc. 14. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is 16 évesen kezdtem szedni a fogamzásgátlót, nekem csak jót tett. Az óvszert én és a párom se szerettük. 21/L
2012. márc. 15. 00:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Felesleges a kettő! Vagy egyik vagy másik.

De itt nyilván arról van szó, hogy ő addig nem fekszik le veled, amíg nem szed tabit is. Nőgyógyászhoz viszont eddig sem ment. Ez csak egy női praktika arra hogy húzza az időt, meg közben téged is már 1,5 éve!

Az egészben meg az a gáz, hogy te fülig szerelmes vagy, és ő kihasználja a helyzetet, meg téged is!

Egy igazi férfi átlátna ezen az átb@száson! Javaslom neked is, hogy láss tisztán! Amíg nem késő!

2012. márc. 15. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

nem csak fogamzásgátló létezik. Vannak krémek stb... nézzetek utána.

Fogamzásgátlót nem javaslom 16 évesen, de nagy baja nem valószínű, hogy lesz tőle.

Azt meg, hogy húzza az agyad azért nem merném állítani. Én is ismerek olyat akik már 4 éve együtt vannak, de fogamzásgátló és óvszerrel együtt védekeznek, mert a csaj ennyire paranoiás :)

2012. márc. 15. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ő dolga, ha annyira akarja, akkor szedje.

De nem igazán ajánlott ilyen korban. A hátrányait meg sajnos nem biztos, hogy a szedés alatt fogja megtapasztalni, hanem esetleg utána. Ha majd nem áll helyre a ciklusa a szedés után pl.

Nem ilyen idős korban kellene tablettát szedni.

Ha ennyire fél, inkább használjatok a gumi mellett spermicidet, azt a patikában kaptok vény nélkül.

2012. márc. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!