Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jangee tablettáról vélemények?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jangee tablettáról vélemények? Milyen hatással volt rátok, mennyi idő után stb?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 15:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szedem. Na kezdjük ott, hogy az első hónapban az áttöréses vérzésem erősen volt így 2 féle vérzéscsillapítót szedtem :S A második hónapban pedig késett a menzeszem és a terhességi teszt kimutatta a pozitívat 3x is. Persze orvos által alátámasztva nem vagyok terhes. Most hamarosan végigszedem a 3 levelet és ettől már semmi bajom sincs. De nálam így indult a Jangee tabi szedése. Hízás alkati dolog és gének határozzák meg. Én nem a tabitól híztam hanem az étvágyam miatt de rám rám is fér 5kg-t szedtem fel de ez kellett is nekem :) Egyébként nem rossz és megbízható ha pontosan szeded. Az első 3 hónapokban a kellemetlen tünetek amik vannak normálisak. Már az első tabletta hat én ahogy elkezdtem szedni már az első héten se gumi, se megszakításos módszerrel nem védekeztünk és azóta sem, mindig bennem megy el a párom de azért óvatosan :) Nem mindenki egyforma :)
2012. ápr. 7. 19:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat,nagyon pontosan leírtál mindent amit tudni szerettem volna. :) Én még csak egy levelet szedtem végig,persze nem sokára jön a többi is. Nekem csak fejfájás és a jobb arcomon pattanások lettek,de már szinte nincs is. A menzeszem nekem mindig úgy jött meg hogy az első 3 napban úgy rendesen utána a 4. 5. 6. napban pedig csip csepp. De most első nap ráfoghatjuk hogy rendesen megvolt,de most ez a többi napom ez érdekes módon csak csip csepp. Én két hetet azért vártam mire bennem ment el a párom. :D
2012. ápr. 7. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez lesz a 2. foggátlóm. Előtte Lindynette 20-ast szedtem. A dokim szerint: a lindyt többen szedik, szeretik is, a jangee-t sokan utálják, de aki megszereti, az nem mond le róla... a fejednek nem szabadna fájnia ettől, egy kicsit sem! Nekem migrénes vagy ahhoz hasonló fejfájásom szokott jelentkezni. Egyébként 1-2 havonta 1x fájdul(t) meg a fejem, de a lindy mellett hetente 2-3x... szörnyen éreztem magam a végén már sírtam a fájdalomtól és nem hatott az apranax ami egy nagyon erős fájdalom csillapító.

Ezekután úgy voltam vele (főleg, hogy bármilyen orvosi szakmai tudás vagy egyeztetés után írták volna), nem szedtem, mert sokan lebasztak és fognak is, minek nekem gyógyszer, ha fáj a fejem... én is írhatnám ezt, de én jobban bízom az orvosomban. Mindössze 50 percet beszélgettünk, nem mint az sztk-ba hogy 10 perc és már takarodhatsz ki... szóval alaposan megbeszéltünk mindent. Elmagyarázta a migrénes fejfájást az agy, fej duzzanata okozza, amit természetesen lehet csökkenteni. A jangee-ban van egy összehúzást elősegítő anyag, így a migrén, fejfájás? már nem jelentkezik többé. Ezért kaptam ezt, hogy jobb legyen.

És nagyon sok kommentet, hozzászólást olvastam e gyógyszert szedő nők körében, de nem láttam, hogy egyöntetűen fejfájásra panaszkodtak volna.

Én azt javaslom, fordulj orvoshoz. Persze nem szeded régóta, így, ha 2. doboznál marad a fejfájás, vagy erősödik, én biztosan megkérdezném az orvosomat, hogy mi a teendő.

Én ma fogom elkezdeni, de még nem vettem be, majd este fel, vagy este, akkor mindig ráérek, biztosan nem megy ki a fejemből.

Remélem azért jobban leszel a gyógyszer mellett, minden jót kívánok Neked!

2012. ápr. 8. 11:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Miért nem szeretik sokan a yangeet? És ha elkezdték szedni akkor miért nem szeretnek másikra váltani ha úgy van hogy esetleg kellene? Köszi hogy részletesen leírtál mindent,pontosan ilyen válaszokat vártam,és a fejfájással kapcsolatban is köszi a tanácsot. Egyébként nem mondanám hogy sűrűn fáj a fejem bár 1 héten van rá néhány alkalom,de nem biztos hogy a tabitól. Akár mástól is lehet,nem tudom,talán az időjárásváltozástól. Viszont az igaz hogy az sztk-ba szarnak magasról az emberek fejére,egy nagyon gyors kivizsgálást végeznek majd pedig jöhet a következő ember :/
2012. ápr. 11. 08:32
 15/17 anonim ***** válasza:
az erős mellékhatások miatt nem szerethetik a nők. én szédülök, meg minden bajom, de nagyon sok nőnél ez jelentkezik az első levélnél (sőt, 1-2 hét), utána megszűnnek ezek és teljesen jó funkciónál.
2012. ápr. 11. 18:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Én nem szédültem hála istennek. Fejfájás ha pedig ettől van akkor remélem megfog szűnni idővel és nem jön elő majdnem minden nap.
2012. ápr. 11. 21:10
 17/17 BarbieBabaa. válasza:
az lehetséges hogy: a jangee tabletát szedem énis és már a végénél jártam amikor kb 10szem volt visza és megjött nem rendesen csak véreztem minimálisan. mitől van ez.? hagyjam abba a gyógyszer szedését.?vagy mit tegyek.? ha abba elfogy a gyógyszerem akkor is ugyus megfog jönni ahogy kell.?
2012. okt. 28. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!