Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki Milligest fogamzásgátlót szedett, az első hetekben milyen tapasztalatai voltak? (hányinger, szédülés stb. ) Én a 7en kezdem el szedni, és jövőhéten megyünk nyaralni. Rosszul leszek nagyon?
Én az első pár hétben nem voltam jól. anyukám szerint tipikus terhességi tünteket produkáltam: reggel és este hányingerem volt, meg úgy alapvetően nem volt jó a közérzetem. a bokám felvizesedett meg a fejem is fájt. illetve szinte állandóan egy bizonyos fura, meghatározhatatlan szagot éreztem az orromban. de ezek elmúltak. azt nem lehet tudni nálad is okoz-e ilyen tüneteket. van olyan, aki meg sem érzi, hogy fogamzásgátlót szed. a lényeg, hogy azért annyira szarul nem voltam, hogy ne tudtam volna élvezni egy nyaralást. hányinger ellen jó amúgy a Dedalon nevű gyógyszer, én azt szedegettem. vény nélkül lehet kapni.
egyébként én már 1 éve szedem ezt a Milligestet és azóta nincs semmi bajom tőle.
Szia!
Már egy ideje nem használok fogamzásgátlót, több okból sem.
De, amikor használtam, akkor én is Milligestet kaptam. Nincs vele semmi különösebb gond egyébként, hányingerem sem lett tőle, bár tény, hogy a szélsőséges időjárást a hirtelen hormonváltozás néha nehezen tűri. Nyáron kezdtem el én is anno, és azt mondta a doki, hogy nagyon tűző nappal eleinte óvatosan bánjak, és igyak sok folyadékot, mint amit egyébként is ajánlanak nagy melegekben. Nagyon ritkán, ha kimentem a melegbe, hirtelen megszédültem az első hetekben, de ez egy-két pillanat alatt elmúlt. Semmi extra nincs egyébként, viszont, ha már itt tartunk, akkor vigyázz, mert hajlamos ilyenkor felszedni az ember pár kilót, ami a fogamzásgátló használata mellett sokkal-sokkal makacsabb, mire hajlandó elhagyni. :) Én pl az első időben kicsit éhesebb is voltam, de ne hagyd magad bedőlni az érzékeknek, és ne nagyon nasizz. A mozgás sem árt, egyébként nem lesz semmi gond. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Remélem nekem sem lesz semmi komolyabb bajom tőle:S:S
Nagyon szépen köszönöm!:)
Én is nagyon remélem, hogy azok közé fogok tartozni:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!