Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » TriRegollal kapcsolatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TriRegollal kapcsolatos tapasztalatok? Vélemények? Ha jó akkor mért jó, ha nem akkor mért nem? Mért ajánlanátok és mért nem?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
*Miért
2009. jún. 11. 11:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Kösz a javítást. Bocs,de válaszra lennék kiváncsi és nem arra, hogy amit leírtam azt kijavítják.
2009. jún. 11. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
(Ne reagáld már túl)
2009. jún. 11. 12:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem fogom túlreagálni a dolgokat. De mostmár kaphatnék válaszokat is, mármint ugyértem, hogy ami valóban a kérdésre válaszol.:)
2009. jún. 11. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Én nem azt szedek, hanem Belarát, de a TriRegol a legmagasabb hormontartalmú, régi korszerűtlen őskövület. :) Én biztos, hogy nem szedném. :)
2009. jún. 11. 12:52
 6/13 A kérdező kommentje:

ÉRtem

köszi a választ

amit te szedsz az mennyibe kerül?

2009. jún. 11. 12:54
 7/13 anonim ***** válasza:

nem ajánlaám a tri regolt

barátnő szedte pá évig, és amelett lett terhes, mert a szervezete hozzászokott

és tényleg magas a hormontartalma is

2009. jún. 11. 13:15
 8/13 anonim ***** válasza:

12:52-es vagyok.

Nekem 6ezer körül mozog az ára. :)

2009. jún. 11. 13:39
 9/13 A kérdező kommentje:

de mit csináljak ha az orvos azt írta fel és nem akkar másikat írni?

Ja a barátnőm is ezt szedi és ő egyáltalán nem hizott töle, semmi mellékhatás nem jött elő nála és mindig gumi nélkül szeretkeznek és másfél év alatt semmi probléma nem volt!

Meg mivelhogy sajnos még tanulok, a barátom is tanul, így ez lenne számunkra a praktikus, mert igen olcsó is és sajnos a mi helyzetünkben ez igen fontos szempont!

köszönöm az eddig érkezett válaszokat

várok még válaszokat

2009. jún. 11. 13:50
 10/13 anonim válasza:
Nekem is először ezt írta fel az orvos, kb egy fél évig szedtem, semmi bajom nem volt tőle, csak nekem is mondták hogy magas a hormontartalma aztán felirattam másikat de szerintem a TriRegol jobb volt...attól egyáltalán nem fájt a hasam meg semmi most meg néha eléggé fáj...Meg az orvosom is mondta hogy semmivel nem árt jobban mint a többi "mai" fogamzásgátló. És tényleg az ára is jó. Ha tényleg nincs semmi mellékhatása(fejfájás, szédülés, stb.) szerintem nyugodtan maradhatsz ennél. Legszivesebben énis azt szedném megint csak nem akarom félévente váltogatni ezeket a gyógyszereket.
2009. jún. 11. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!