Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Yadine mellékhatások! Mikor múlnak el?
Figyelt kérdés
lassan egy hónapja szedem a yadine fogamzásgátlót.
depressziós vagyok, nincs kedvem semmihez, egyfolytában sírok. fáj a cicim és fejem. mikor fognak ezek elmúlni? volt valakinek ilyen hisztis agygörcse?? segítsetek.:( nagyon rossz, mindenkivel összeveszek.:S
2009. jún. 11. 11:29
1/5 anonim válasza:
Szia!
Utolsó menstruációd mikor volt?
Nem gondoltál arra,hogy terhes vagy?
Ha mellékhatások vannak,akkor váltani kell,nem bírj a szervezeted!
Azért kérdez,hogy mikor volt a terminusod,mert nekem is hasonló tüneteim voltak és kiderült,hogy babát várok!
2/5 A kérdező kommentje:
dokimat megkérdeztem, hogy lehetek-e terhes, mert 3 hete vasárnap jött meg és menszi 3.napján(szerdán) vettem be az első szem yadint.(most keztem) pénteken együtt voltam a barátommal, és kiszakadt a kondom.:S puff bele.:S és azt mondta, hogy a menzesz miatt, ilyenkor nincs peteérésem, nagyon kicsi a valószínűsége.
2009. jún. 11. 11:43
4/5 anonim 

válasza:

nekem ugyanilyen mellékhatásaim voltak öt levélen keresztül. Az ötödik levél után abbahagytam. Újabb fél év kellett, mire rendeződtek a migrének, pedig akkor már nem szedtem semmilyen hormont. Nekem nagyon rosszak a tapsztalataim a Yadinnel. Persze az első hónap még semmi, azt szokták mondani a harmadik levél után szokja meg a szervezet. Én mindenesetre örülök, hogy abbahagytam.
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem ha ennyire nem vagy jol tole menj vissza az orvoshoz amint csak tudsz es beszeld meg vele hogy valami mast irjon fel neked, vannak olyan fogamzasgatlok amitol nem leszel rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!