Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyógyszertől lehet fehér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszertől lehet fehér folyásom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Belarát szedek 4 hónapja (lassan kezdem az 5. havi adagot). Híztam egy kicsit, a mellem is nőtt (ami nem is baj :)), de a hízásnak nem örülök és az orvos azt mondta, hogy ez csak vizesedés és majd elmúlik. De nem akar! A másik problémám pedig az, hogy néha van nagyon enyhe alhasi fájdalmam, ami nem tart tovább 2-3 percnél, és fehér folyásom van régóta, és a párom azt mondja, hogy az íze is keserű, ezért már nem nagyon szereti csinálni orálisan. :( Ennek nem örülök, mert csak úgy tudom elérni az orgazmust... :( Szerintetek mit tegyek? Mondtam az orvosnak, hogy mi van, de azt mondta a hízás is majd elmúlik, lemegy a felesleg...stb. és hogy jó lesz ez a gyógyszer. De hát nem tudom! :( Ti mit tennétek?
2009. jún. 11. 10:15
 1/1 anonim ***** válasza:

én keresnék egy másik orvost

amúgymeg nembiztos h a hízásod elfog múlni.

a fehér folyás pedig nembiztosd h a gyógyszertől van, lehet egyszerűen ilyen vagy. ha nem darabos, nem viszket, akkor nemis nagyon van vele gond. deha a tabletták óta megváltozott az íze a barátod szerint, akkor szerintem mindenképp keress egy másik orvost, és neki mond el ezeket h mit szedtél, és mivolt vele a baj.

2009. jún. 13. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!