Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee 3/0. 03 tapasztalat?
8 hónapon belül ez lenne a 2. gyógyszerváltásom. Nem sok?
A doki adott egy "reklám dobozzal". Azt mondta próbáljam ki és ha beválik akkor ezt írassam fel. Ti mit gondoltok?
Akár a gyógyszerről, akár a sok váltogatásról.
Attól függ mit szedtél előtte. Néhány fogamzásgátlónak van alternatívája, szóval 100%ban ugyanazok vannak benne, csak más a gyártó.
A sok gyógyszerváltás ugyan nem tesz jót, hiszen ez egy eléggé nagy hormonadag, a szervezet nehezen szokja meg, pláne, ha váltogatod.
De ez amit most szedsz ez nagyon jó, én is ezt szedem és nekem nem volt semmi mellékhatása.
Ezt még nem szedem. most kezdem el(talán)
Eddig 4 hónapig szedtem Diane 35-öt, majd Cypromixet 3 hónapig és most jött ez.
Ezeket nem ismerem(mármint nem használtam). Kérdezd meg a dokidat, ő biztosan tudni fogja..
Ha az előzőekkel valami baj volt akkor viszont jobb is, ha teljesen más fajtát szedsz. Viszont ha valamelyik beválik, akkor annál már maradni kell, a túl gyakori váltogatás nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!