Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a pecsételő vérzés? és mennyi ideig tart? miben különbözik a rendes mensitől?
Szia! Ilyenem nekem is volt, mégpedig a tabi szedésének 2. hónapjában. Tudtam, hogy lehet ilyen, mert elolvastam a tájékoztatóban, mégis nagyon megijedtem.
Nos, ez a tabi szedése alatt jelentkezik (tehát nem a 7 napos szünetben, amikor menstruálni kéne). Nekem csak kb fél napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán amilyen hirtelen jött, el is múlt. Annyiban különbözik, hogy kevesebb ideig tart, és nem akkor jelentkezik, amikor számítanál rá ;-)
Azért hívják így, mert pecsétet hagy a bugyidon, azaz kicsi mennyiségű, lehet csak pár foltocska, esetleg 1-2 napig és általában sötétebb mint a menszi.
Én nem állítanám, hogy csak tabletta szedésekor van ilyen, persze olyankor előfordulhat, ez egy tünet, de máskor is lehet ilyen. Pl ha terhes valaki, akkor jelentkezhet ilyen akkor mikor az eredeti menszije lenne.
Az előttem lévő válaszadónak írok...
Vegyél egy terhességi tesztet sürgősen, anyukámnál is így volt, hogy csak 1 napig jött meg neki és nem akkor amikor kellett volna, hanem előbb, és akkor már terhes volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!