Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg törvénybeillő?

Én is a tescoba járok, nem mintha szükségem lenne fogamzásgátló szerekre, de még sosem láttam ilyen táblát.
Elszomorít, hogy én abba a 30%ba tartozom aki nem él nemi életet.

Hát még én sem találtam ilyet.
Elképzelhető, hogy felétek már próbálnak dolgozni a szebb jövőn. :D
Én is találkoztam ezzel a szombathelyi Tescoban. De eddig csak Tescoban láttam ilyet, máshol nem. Ez szerintem csak az ő gyökérségük.
14 év felett törvényesen lehet szexuális életet élni, és a törvényben nincs megírva hogy fogamzásgátló szert nem adhatnak 18 év alattinak (mint pl alkoholt vagy cigit). Azt nem tudom hogy a gyógyszerrel hogy van, de hogy óvszernél nincs ilyen korlátozás az biztos.
Bár az is igaz, hogy eddig akárhányszor vettem óvszert tescoban, egyszer sem kérték a személyimet, igaz elmúltam 18, de pl alkoholnál előfordult hogy kérték.

rosszul olvastad...
nem szexuális fogamzásgátló eszközt nem lehet venni 18 éves kor alatt, hanem szexuális segédeszközt, pl: vibrációs gyűrűt, ami ott van az óvszerek mellett. érdekes is lenne ha a 14-15 éves kislányok azért nem védekeznének mert tilos lenne óvszert venni...

pedig ilyen szabályt nem hozhatnak...
tényleg fényképezd le legközelebb légyszi, erre kíváncsi vagyok... :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!