Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle tablettát vettem be (72 órán belül), rá 6 napra megjött-ez már "rendes" menstruációnak számít?
Figyelt kérdés
Lehet sületlenségnek tűnik a kérdés,de....elgondolkodtam..Tehát ez a mostani vérzés hamarabbi időpontban jött,kb.12 nappal korábban.Azért tettem fel a kérdést,hogyha ez már "rendes menstruációnak "számít,akkor nem baj,ha ehhez igazítva kezdtem el szedni rendes fogamzásgátlót?Vagy ez csak a 72 órás tabi miatt jött meg-dehát ez is vérzés...huhhh segítsetek..2012. márc. 9. 10:26
1/4 -=Koldus=- válasza:
Jobb lenne, ha elmennél egy nőgyógyászhoz. Minden bizonnyal a 72 órás miatt jött meg a vérzésed, mivel nagy hormontartalmú gyógyszer, de lehet kissé felborította a hormonháztartásod.
2/4 anonim válasza:
A 72órás tabi után mindenképp lesz vérzés.De ha a 72órás előtt pl 1-2héttel volt menstruációd,akkor az csak a tabi hatása.Szóval majd a második vérzés lesz a rendes menstruáció elvileg.
3/4 anonim válasza:
1 héttel utána meg kell jönnie, de ez nem rendes menzesz. Elvileg a következő menstruációd a szokásos időben fog megjönni.
4/4 anonim válasza:
Ja és várd meg a rendes vérzésedet, még ne szedd a fogamzásgátlót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!