Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni ha kiszakad a gumi?
Vagy mit lehetne? gyorsan és olcsón ha lehet persze...vagy csak annyit hogy hogy előzzem meg hogy kiszakadjon?
csak normális válaszokat lécci mert fontos!!!

Irány a nőgyógyász, vagy sürgősségi tiniambulancia, aztán 72 órás tabi.
Óvszer kiszakadását megelőzni? Hát azért az nem szakad ki ám olyan könnyen, mindenesetre óvatosan a nagy és éles körmökkel, fogakkal, meg ha síkosítót akartok használni, akkor csak olyat használjatok, amit óvszerhez is lehet használni(rá van írva).
Szex után mindig ellnőrizzétek, hogy nem szakadt-e ki a gumi. Fujjatok bele levegőt, és kössetek a végére csomót(mi így szoktuk), aztán akkor a végébe megy az összes "anyag", és látszik hogy kiszakadt-e, mert akkor kifolyna.

Szia
Azt nem tudom, hogy mit lehet az ellen tenni hogy ne szakadjon ki/lehet, hogy "erösebb, vastagabb" gumira lesz szükséged, vagy ne olyan hevesen csináljátok :) De inkább a gumi minöségére tippelnék, vegyél jobb minöségüt vagy vastagabb anyagut/. De ha már kiszakadt akkor aztlehet csinálni hogy elmész a patikába és elvileg ott lehet kapni ilyen 72órás tabletát amit bevesz a lány és tuti nem lesz terhes, vagy ha a patikában nem kaptok vény nélkül akkor irány az orvos. Remélem segítettem
és sok sikert a továbbiakban :) :P

A hevességgel szerintem nincs baj, az nem okoz önmagában gondot!
Rendeltetés szerű használat, helyes felhúzás a titka az egésznek... Úgy kell felvenni, hogy ne maradjon benne levegő, ha marad, az nagy eséllyel kilyukadhat!
Óvszerek közül rengeteg van, ezt mindannyian tudjuk. Saját tapasztalataim szerint a legjobb, és legmegbízhatóbb a LifeStyles. A többit lehet hanyagolni! :) Nálam még soha nem szakadt.
Ha mégis megtörténne a baj, akkor az előttem szólókhoz térnék vissza... Ügyelet-gyógyszertár, és a tabit minél hamarabb bevenni. Jó ha az első 24 órában beveszi a lány, minél több idő telik el, annál kevésbé lesz eredményes a hatás!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!