Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Lindynette 20 tabi fogamzásgátló váltáskor hogy reagál?
Eddig Belarát szedtem 6 hónapig, de mindig hamarabb jött meg 1 nappal, vagy egy héttel. Ma a doki felírta a Lindynette20 tablettát. A Belarából még van 10 szemem. Kérdeztem a dokit, hogy hogy szedjem. Mondta, hogy szedjem végig a Belarát, tartsam meg a 7 napos szünetet, és a 8. napon a Lindynettet kezdjem szedni, és már onnantól kezdve véd, nem kell kiegészítő védekezés, nem szakad meg a hatás.
Viszont a tabi papírjára meg az van írva, hogy szedjem végig az előzőt, vagyis a Belarát, aztán a vérzésem 1. napjától kezdjem szedni a Lindy-t. Akkor hogy csináljam? (Mondjuk, lehet most is hamarabb fog megjönni, ahogy eddig, lehet még lesz pár szemem a Belarából) A dokira hallgassak, vagy a tájékoztatóra? És a váltás után használjuk gumit?
Szia!
Én is most váltottam Mercilonról Symiciára,nekem is mondta a doki,h tartsam meg a szünetet(7nap) majd a 8. napon folytassam,mintha nem történt volna semmi,szerintem igy logikus,mert megkeveredne a szervezet,pecsételnél össze-vissza,nálam nem volt semmi gond,de az első héten mivel úgy gyógyszer használtunk óvszert is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!