Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől lehet?
a barnázás most azt jelenti,hogy vérzel,mint ahogy a 7napos szünetben kellene...vagy szeded tovább a 8.naptól a kövi levelet és meglátod, hogy alakul abban a hónapban a művi ciklusod,vagy orvoshoz fordulsz...
3hó mire hozzászokik a szervezet kb a fog.gátlóhoz amúgy....
Az első hozzáaszólónak, kétlem, hogy AIDS-es lennék, rendszeres véradó vagyok, szóval, ha az lennék értesítenének, mivel ott elég sok labori vizsgálatot, többek között ezt a tesztet is elvégzik.
Második hozzászóló: köszi szépen, valahogy én is így gondolom, csak azért furcsa, mert elvileg hozzá kellett volna, hogy szokjak. Meg a ha a barnázás=vérzés, akkor oké, csakhogy előbb kezdtem, mint kellett volna, jó pár nappal. De valószínűleg az lesz, amit mondtál. Jövő héten el kezdem szedni ismét a gyógyszert, ha addig nem marad abba, dokihoz megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!