Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jelentkeztek nálatok a fogamzásgátló mellékhatásai?
Figyelt kérdés
Bármilyen mellékhatás, lehet pozitív, akár negatív, fejfájás, hízás, fogyás, mellnövekedés,aknék elmúlása, egyebek mennyi idő után jelentkeztek nálatok, és melyik tablettánál?2009. jún. 8. 20:09
1/9 anonim válasza:
Én kilenc hónapig szedtem, és nekem elejétől végéig mellfeszülés volt. Abba is hagytam...
2/9 anonim válasza:
Az elején volt mellékhatás, aztán hónapokig semmi. Aztán fokozatosan vettem észre, hogy a szexuális kedvem rohamosan csökken. :( Pár hete nagyon feszül a mellem, lehet, hogy mellék hatás ismét? 1 éve és 3 hónapja szedem.
3/9 anonim válasza:
Lyndinette 20at szedtem 2 hónapig, most váltottam. Ugyanis a 2. hónapban kijöttek a mellékhatások. Mellfeszülés, szédülés, nagyon erős menstruáció erős görcsökkel, hangulatingadozás, rosszkedv, lehangoltság. Gyorsan váltottam is Yasminelle-re :) Ez egyenlőre jó, bár még csak most kezdtem.
Jah, és a Lyndinette-nél a libidómmal is gond volt...
4/9 anonim válasza:
nálam nem jelentkezett mellékhatás egyáltalán
5/9 anonim válasza:
4 évig szedtem.Az elsőnél Folyamatosan híztam,szexuális kedvem nulla.A szememre is ráment ,foltokat láttam folyamatosan,voltam orvosnál azt mondta hagyjam abba,mert a véralvadásban zavart okoz a szememnél,azért van minden.Egy hónapja hagytam abba,tök jó.Szex jó látok kedvem is jó
6/9 anonim válasza:
Milligestet szedek 1 hónapja lassan és eddig csak anyi volt az első pár szem után hogy a mellem nagyon elkezdett feszülni, de a párom minden este megmasszírozta és azóta elmúlt és feszesebb lett tőlle a mellem. Eddig semmi mást nem tapasztaltam.
7/9 anonim válasza:
Novynette-et szedek 7 éve, nem emléxem semmilyen mellékhatásra. Viszont a ciklusom teljesen beállt, nincsenek menstruációs görcseim, és csak kb 3 napig tart a menzeszem, és nagyon gyenge
8/9 anonim válasza:
Rögtön. 5 hónapja tartó mellfeszülés-fájdalom, hasi görcsök, pattanások, hányinger, hízás, amit csak akarsz...Lindynette 20-tól. Most váltok. Egyetlen pozitív hatás, hogy nem fetrengek a fájdalomtól mensikor, viszont helyette fejfájás gyötör, ill. beállt rendszeresre a mensim.
9/9 anonim válasza:
Én is lindynette 20-at eszek.... lehet, hogy váltanom kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!