Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tudom vagy tévedek? Ez mennyire igaz? Az interneten
sok minden van, nem tudom, h mi igaz és mi nem
Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk a barátnőmmel...nagyon felelősségteljesen, kezet mosok, nem érek hozzá előváladékos kézzel stb..szóval odafigyelek..nem is mindig megyek el benne, néha kihúzom..de ha benne megyek el, akkor is esetleg a makk van bent és rögtön ki is húzom.Az óvszer sosem szakad ki, nincs rajta lyuk, mindig ellenőrzöm..ha netalán mikrorepedések lennének rajta (amit kétlek, mert patikában vesszük és durex) és egy kevés spermiumot át is enged, attól gondolom nem lenne terhes a barátnőm, mert ugye a hüvely savas és kinyírja a spermákat...jól tudom v tévedek?és még az, h egy telitalálatból, amit fellövök egészen..normálisan..abból sem jut el az összes spermium a célig..csak szerény százalékuk..ezért sem tud egy óvszeren kiszivárgott (a mikrorepedéseken keresztül, amik létezésében nem nagyon hiszek, mert akk sztem szakadna az egész gumi) spermium megtermékenyíteni egy nőt..az interneten annyi félretájékoztatás van, nem tudom, h mit higyjek v mit ne...ha így védekezünk, ahogy fent leírtam, és egy keveset késik a barátnőm havija, bár vannak a megjövését jelző tünetek, akk van-e ok az aggodalomra?
2012. márc. 3. 20:01
1/7 anonim válasza:
Mindig van ok az aggodalomra, mivel 100%-os védekezési módszer csak 1 van: Aszpirin a térdek közé...
Amúgy ha barátnőd még meglehetősen fiatal (18 alatt), akkor természetes, ha késik neki kicsit. Ha annyira féltek, vegyetek egy tesztet!
2012. márc. 3. 20:05
2/7 anonim válasza:
Igen
2012. márc. 3. 20:05
3/7 A kérdező kommentje:
nem 18 alatt van, de sosem pontos neki...mindig rendszertelen...de mindig 31 nap után jön..és ez már a 33. viszont még cask tünetek vannak...
2. Valamivel bővebb választ vártam..de válaszoltál..végül is...tudom, h semmi sem 100, de ebben az esetben VALÓSZíNŰ..? lehetségesnek bármikor az...de VALÓSZíNŰ is?
2012. márc. 3. 20:09
4/7 A kérdező kommentje:
am igen mi? az igen a fő kérdésre van v a szövegbeliekre?
2012. márc. 3. 20:09
5/7 Nanamia válasza:
Egyrészt a gumi az egyik legbiztonságosabb, de ugye ez se 100%-os.
Viszont inkább a barátnődnek kéne elmennie egy kivizsgálásra, hogy ha ennyi idő alatt még nem vált rendszeressé a havija. Amúgy én kétlem, hogy bármi lehetne így ebből, de ha biztosak akartok lenni benne, bementek a patikába, kértek egy gyorstesztet (vagy amennyi kell ahhoz, hogy nyugodtak legyetek). Pontosan nem emlékszem már, amikor én vettem a legolcsóbb 700-800 Ft körül volt. Annyit gondolom megér, hogy ne legyen felesleges pánik. :)
2012. márc. 3. 20:46
6/7 A kérdező kommentje:
igen..igazad van...majdnem teljesen biztos vagyok benne, h nem terhes...mert az már látszana..legalább a gyakori vizelés v a hányinger kéne már, h legyen..tegnap volt 1 kis hányingere... :) miután megforgattam :D ..mondjuk elég kívánós...de mindig is az volt...meg nagyon fáradékony, de mondom, h 3 hete nem aludta ki magát rendesen..szóval nincs igazán okom aggodalomra..minden hónapban eljátszom ezt...és nem tudom, h miért...pedig biztosan tudom, h mindig jól védekeeztünk..hmm..mind1..ebőől teszt lesz
2012. márc. 3. 20:50
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, biztos, hogy nem terhes! Tesztet még felesleges lenne venni, mert ilyen korai szakaszban még nem mutatná ki a terhességet, de mint már mondtam, erre nincs is szükség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!