Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Akarok váltani gyógyszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarok váltani gyógyszert mert túl drága, de nincs még egy ugyan ilyen hatóanyagú bogyesz . Mit tegyek? Félek hogy az nem jön be :S

Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 12:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyógyszeren ne spórolj...annyival úgy sem lesz olcsóbb, az egészéséged pedig a legdrágább kincsed!!!
2009. jún. 7. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj nőgyógyászhoz, biztos tud valamit felírni a mostani helyett! Nekem is váltanom kellett már ilyen indokból, és tökéletes volt, amit felírt, most kellett csak újra váltanom, mert a hormontartalma már nem volt teljesen tuti (csak közben eltelt majdnem 8 év). És most sem nagyobb hormontartalmút írt fel, csak nem háromfázisút szedek, hanem egyfázisút. Fel a fejjel, biztos van megoldás!
2009. jún. 7. 13:08
 3/15 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele de anyám laborpatkányt akar csinálni belőlem :S

Annyi volt a válasza amikor kérdeztem h mi van akkor ha bajom lesz , hogy ki kell próbálni addig nem tudom :S Tiszta hülye én nem akarom mert utána meg szatyorba hordhatom ki a gyereket ha akarok majd :S

2009. jún. 7. 13:08
 4/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok....

Anyukád ne rajtad kísérletezzen!! Az enyém nem szólna bele, igaz nem szedek foggátlót, pontosan a mellékhatásai stb miatt... De neki tuti, hogy az ára lenne a legutolsó szempont hamár szednék, és nem azért mert olyan rengeteg pénze van! Amúgy meg mondd meg neki, hogy még mindig olcsóbb mint egy gyerek, vagy mint egy májtranszplantáció!! Ne haragudj, de hogy lehet ilyen buta anyukád? Ha nem akarja kifizetni, kérd meg a párodat, hogy felesbe vegyétek meg! Inkább mint a felesleges váltogatás stb...

2009. jún. 7. 13:13
 5/15 anonim ***** válasza:
41%

Ha a gyógyszer (nagyon) káros lenne az egészségedre, nem forgalmaznák! A nőgyógyász feladata megítélni, hogy Neked melyik a legjobb, az ő tanácsát kérd ki, ne idegenekét! Attól még nem leszel laborpatkány, hogy édesanyád nem tudja finanszírozni a gondtalan szexuális életedet.

22/L

2009. jún. 7. 13:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Mondta már a párom hogy ő megveszi ... és ő is ki van akadva azon h a pénz miatt aggódik, pedig miattam kéne nehogy valami bajom legyen. De ez őt nem érdekli ...:S

Igazából nem akarom hogy barátom vegye meg mert majdnem 8000 Ft és ez alapból is anyámék dolga lenne sztem ....

Jah és nem haragszom én is tisztába vagyok hogy idióta anyám van:S

Mondta hogy irat fel olyat amilyet a nővérem szed de én mondtam neki hogy lehet neki bejött de nekem nem hiszem :/

2009. jún. 7. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:
TE menj el a nőgyógyászhoz, ne anyukád!!! Neked fogja az orvos felírni, nem neki!!! Menj el nyugodtan egyedül, anyukádnak ehhez semmi köze.
2009. jún. 7. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:

A 22/L válaszoló nagyon nincs képben. Ezek a gyógyszerek igenis ártalmasak. Csak, hogy tudd:

-gondtalan annak a szexuális élete, aki boldog a párjával, és minden rendben van, tehát nincs GONDjuk

-gondATlan annak aki fűvel-fával lefekszik!

Azért ezekkel tisztában lehetnél, ha már ilyen jártas vagy fogamzásgátlókkal kapcsolatban!

Szerintem Te is hasonló anya leszel mint a kérdezőé, ha ilyen a felfogásod. De vannak hálistennek olyan szülők, akiknek a gyerekük az első! Szerencsére nekem ilyen Anyukám van!

Szerintem ha feleztek a párotokkal, az lesz a legjobb megoldás, főleg, ha ilyen rendes, hogy fel is ajánlotta! Én biztos nem váltanék.

Első voltam....

2009. jún. 7. 13:22
 9/15 A kérdező kommentje:
én sem akarok váltani ...köszönöm és igen tényleg elég buta az aki azt írja h nem lehet baj belőle... mennyire érthet hozzá :S És az ilyen ad tanácsot
2009. jún. 7. 13:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy van kockázata, nyilván nem véletlen, hogy alaposan kivizsgálnak, mielőtt felírják - ha figyelmesen elolvasod a kommentemet, zárójelben a "nagyon" szócska pont ezt jelzi.

Gondolom, az sem volt egyértelmű, hogy én nem az anyára, hanem a nőgyógyászra bíznám a gyógyszerválasztást. De amíg az anya fizeti, addig neki is van némi beleszólása, nem?

22/L

2009. jún. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!