Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor ved ujra 8 nap szunet után?
Figyelt kérdés
Belara fogamzasgatlot kezdtem el szedni,meg csak az első levelet szedtem be,de a 20. napon két tablettát vettem be,a 20.+21.tabit,igy a 21. napon nem volt mar tablettam,8 napos szunetet kell tartanom,11-én kell bevennem a 2. levél első tablettáját,igy 8 nap szünet utan mikor bizhatok benne?Ha a menstruacio elso napjan veszem be,akkor a hetedik nap mar ved,de 11-én már menstruácio utan leszek...2008. ápr. 9. 15:28
1/5 anonim válasza:
Azt, h mikor véd megint, nem tudom, de velem szintén a Belarával volt ilyen, én akkor 7 et tartottam, mert féltem, h mivel minden gyógyszernél 7 nap szünet van, a 8. napon már a szervezetemben nem lesz rendesen benne. Szóval ha 8at tartasz, szerintem védekezzetek mással is a biztonság kedvéért egy hétig.
2/5 A kérdező kommentje:
köszike,
szóval ha 7 nap szünetet tartok,akkor védeni fog az elsö tablettatól ás akkor valójában most is védve vagyok?vagy ha 10-én veszem be az elsőt(akkor 7 nap szünetet tartottam)akkor védve vagyok???magam sem tudom,h mit csinaljak...de ugy gondolom egy idejig kombinaltan védekezunk...
2008. ápr. 9. 16:00
3/5 anonim válasza:
Jól megkavartad a dolgokat, én azt javaslom, hogy 7 nap szünetet tarts és miután elkezdted szedni, még legalább 1 hétig védekezzetek más módszerrel is.
4/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem ha az a szitu, hogy két tabit vettél be akkor, csinálj úgy mintha a 21. napon is bevetted volna és utánna hét nap szünet, azaz összeségében 8, remélem érthetően írtam, mert így marad abban a ritmusban a szervezeted amiben kell és utánna legalább egy hétig használjatok még óvszert. Én így csináltam egyszer és nem lett baj. De nődokit is megkérdezhetnél hogy biztosra menj.
5/5 anonim válasza:
A legelső levél után várd meg a második levél elkezdését, de ezután védve vagy a tabimentes napokon is . Néha elcsúszi az ember egy- egy tabival, de ettől még véd. Bár jobb, ha inkább óvszert is használtok, abból baj nem lehet:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!