Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már így mással is?
Figyelt kérdés
Ma vettem be az utolsó szem fogamzásgátlómat, a következő szem, már egy másik fajta lesz, mert a mostanitól tiszta idegbeteg vagyok, így váltok. Azt mondta az orvos, tartsam meg most a szokásos 7 napos szünetet, és a 8. napon vegyem be az új tablettát, mintha folytatnám az előzőt.
Amit elfelejtettem tőle megkérdezni, és érdekelne, az a következő lenne: most, hogy váltok, szintén el kell telnie egy hónapnak, hogy 100%-os legyen a védelem? Vagy mennyi idő után véd így? Ugyanis arra gondoltam, ezt is meg kell szoknia a szervezetemnek, és befogadnia, így még nem fog védeni egyből. Volt már így mással is? Előre is köszönöm!
2012. febr. 24. 00:09
1/2 anonim 

válasza:

Szorítsd a combjaid közé. A 100%-os védelem garantált.
2/2 anonim 

válasza:

Legjobb tudomásom szerint, nem kell várni vele, és nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni, mert így első perctől védett vagy. Ha mégis bizonytalan vagy, akkor egy hétig védekezzetek még gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!