Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban teherbe lehet esni a Lindynette20 rendszeres szedése ellenére?
Egy nőgyógyász azt mondta, hogy elég sok fiatal lány esik teherbe annak ellenére, hogy folyamatosan szedi a Lindynette20 tablettát. Az orvos szerint a gyógyszer hatása körülbelül annyi, "mintha vitamint szedne az ember". Nem tudom, hogy van-e benne igazság, de az tény, hogy elég kevés a gyógyszer hormontartalma.
Olyanról is hallottam, hogy valaki évekig szedte, és nem történt semmi. Én is szedem már pár hónapja, még mellékhatásokat sem tapasztaltam magamon.
Hallottatok erről valamit? Most eléggé aggódom...
Előre is köszi!
ha aggódsz, akkor beszéld meg a nőgyógyászoddal.
Minden tabletta mellett és minden fogamzásgátló módszer mellett teherbe lehet esni. Csak az ad biztos védettséget, ha egyáltalán nem csinálod.
Maga az információ kb. annyira tűnik egyébként komolynak, mint a 10 fogorvosból 32 ezt használja.
Én 3 hónapja szedem, és nálam semmi mellékhatás nem jelentkezett még eddig. És nem egy emberkét ismerek, aki már évek óta ezt szedi és nincs semmi baja!
Azért nagyon kiváncsi lennék arra a dokira, aki ilyen hülyeségeket mond!!!!!!!!!!!!!
Az, hogy kevés a hormontartalma, azt jelenti, hogy nem borítja fel annyira a hormonháztatásodat, így kevesebb kárt okoz. De ha te szeretnél több hormont tartalmazó tabit szedni, akkor már most számolj azza, hogy csomó mellékhatást kell majd elviselned (Pl. meghízol, szőrösödni kezdesz, hullik a hajad). Szóval a döntés a tiéd.
Én inkább maradok ennél a tabinál. Ha minden nap kb ugyanakkor (én ugyanabban az órában szoktam) veszed be, akkor kevesebb, mint 1% az esélye, hogy teherbe ess.
De ha 100°%-ra akarsz menni, akkor ne bújj senkivel ágyba
Köszi a válaszokat! Nekem a Lindynette bevált, már 5. hónapja szedem (minden nap ugyanakkor) és eddig még nem volt semmilyen mellékhatása.
Én is arra gondoltam, hogy az említett lányok feltehetően nem szedték rendszeresen, azért történhetett meg a "baj". Nem vettem túlságosan komolyan a feltételezést, de azért sikerült megijednem kicsit.
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!