Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges az, hogy valaki beképzeli magának a terhesség tüneteit?
Figyelt kérdés
Én is sokszor voltam már úgy, hogy teljesen biztos voltam abban, hogy terhes vagyok,úgy éreztem hogy fáj, feszül a mellem, sötétek és érzékenyek a mellbimbóim, alhasi fájdalom stb, és a mensi is késett. Aztán vettem tesztet, és negatív lett. Akkor miért érzem a tüneteket, mégis hogy van ez?2009. jún. 4. 21:17
1/4 anonim válasza:
Általában akkor fordul elő ha vki nagyon nagyon szeretné vagy éppen nagyon fél tőle, sok bnőm mesélt erről de ők a félelem miatt képzelik be. Halottam álterhességről is amikor szószerint megnövekszik a has és állítólag magzat alakú zsírszövet alakul ki. Ez pszichológiai dolog sztem
2/4 anonim válasza:
Egyik ismim gyógyszert szed, de ő mégis minden hónapban azt hiszi, h terhes, addig a napig amíg a havija meg nem jön:D ( hozzáteszem pontosan neki, de nagyon fél h terhes lesz...)
3/4 anonim válasza:
pontosan jön meg neki*
bocsi elírtam..
4/4 anonim válasza:
Ezek a tünetek pszichések. Akkor is képes valaki produkálni őket ha nagyon akarja a babát, vagy nagyon nem szeretné. Sok kora terhességi tünet nehezen különböztethető meg a menstruáció előtti tünetektől. Ráadásul a tünetek sok félék lehetnek, nem mérhetők úgy, mint pl. láz vagy a vérnyomás. Létezik az álterhesség fogalma is. Ilyenkor valaki sem a teszteknek, sem az orvosnak nem hiszi el, hogy nem terhes. A vérzés elmaradásától, a has növekedéséig képes produkálni a tüneteket, később akár a "baba" mozgását is érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!