Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlást mikortől lehet szedni és vannak e mellékhatásai?
Hogy érted hogy mikortól?
Gyakori mellékhatások:
hangulatváltozások,fejfájás,hasi fájdalom,pattanás,emlő megnagyobbodás,fájdalmas menstruációs zavarok,testsúly növekedés.
Nem gyakori mellékhatások:
gombás fertőzés,herpesz,allergiás reakciók,étvágynövekedés,depresszió,idegesség,alvászavar,csökkent libidó,szívritmus zavarok,hajhullás....És még sorolhatnám.
Mindenkire másképp hat, de ha fontos neked a barátnőd, mindenképp csak akkor engedd meg neki, ha előtte az orvos elvégezte a kellő vizsgálatokat, vérvétel, stb. Azt azért tudd, hogy minden gyógyszerre rá van írva, hogy a fogamzásgátlót szedő nők között sűrűn kimutatták az emlőrákot és a trombózist. A fogamzásgátló szedése és a dohányzás együtt meg egyenes út a trombózishoz, egyik rokonomnak nem kevés rokkant páciense van emiatt.
Én 4 hónapig szedtem, az orvos is meglepődött, mert lógni kezdett tőle a mellem,a szőr megerősödött, hullni kezdett a hajam. Bár elképzelhető, hogy nem jó gyógyszert kaptam.
Jó orvoshoz menjetek el, és kérjétek a vizsgálatot!!!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!