Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Gyógyszerszünetben vagyok, és holnap akartam nődokihoz menni gyógyszert iratni. De most látom hogy hétfőn lesz nődoki, mert holnap nincs rendelés. De nekem a tabit meg vasárnap kéne újra bevennem
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 16:18
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a háziorvos is felírhatja a gyógyszert, nem feltétlen kell nőgyógyászhoz menni. (Feltéve, hogy elmúltál 19, és már nem gyerekorvoshoz jársz.)
2/3 anonim válasza:
Írasd fel a háziorvosoddal, én már 5 éve vele íratom!
3/3 anonim válasza:
Ha olyan gyógyszert szedsz, amit csak nőgyógyász / bőrgyógyász / egyéb szakember írhat fel, keress egyet valahol. Bárhova mehetsz orvoshoz! De a legtöbb fogamzásgátlót a háziorvos is felírhatja. Szerintem végső esetben a sürgősségin is felírják, de inkább látogass meg rendelési időben egy másik orvost - a szokásos dokid is meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!