Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 7 napos tabimentes szünetben szedek antibiotikumot vagy olyan gyógyszert ami gyengíti a fog gátlót akkor az 7 napos szünetben is gyengíti? Vagy csak 21napos szedés során?
Súlyos hasmenés? Egyébként nem mindegy mikor. Pl. ha a szünet 6. napján, akkor már valószínű nincs benned a gyógyszer, ezért nem lehet baj. De ha az 1. napján, akkor lehet.
Amúgy szerintem a menzi miatti görcsre vehetsz be gyógyszert, nem hinném, hogy hatna bármelyik másik gyógyszerre is.... én ugyan nem szoktam görcsölni, de nézd meg annak a gyógyszernek a betegtájékoztatóját, hogy mit ír arról, hogyan hat más gyógyszerekre. ;)
1. voltam.
Szünetben nem szedsz tablettát, tehát egyértelmű, hogy a hasmenés és a hányás sincs hatással rá, sem az első sem a 6. napon! Nyugodtan bevehetsz más gyógyszert is, ha görcsölsz akkor is, antibiotikumot is! Hisz ekkor nem szedsz gyógyszert, tehát a felszívódását sem gátolja semmi!
Én az első 2 napon mindig görcsölök, és be szoktam venni egy Apranax-ot (elég erős), de soha nem volt még belőle gondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!