Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mivan? :D
Figyelt kérdés
a párommal szeretkeztunk óvszer nélkül az elmúlt 3napban. Ez előtt menstruáltam kb 2héttel. Mindig óvszer nélkül csináljuk, bár bennem soha nem megy el. Viszont az a helyzet , hogy az elmult 3 napban nagyon szúr a hasam. gondolom nem lettem terhes 3 nap alatt.:"DD szerintetek mivan?2012. febr. 16. 17:05
4/8 anonim válasza:
"Mindig óvszer nélkül csináljuk, bár bennem soha nem megy el." na és ha sohasem megy el benned az előválladékban még lehet sperma te nagy ész hány éves vagy?
5/8 anonim 

válasza:

Sajnáljátok azt a pár száz forintot a gumira ???
Én bevallom őszintén ha megtudod véletlen hogy terhes vagy akkor ne csodálkozz majd lécci ...
6/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom de jobb úgy , egyébként meg nem baj ha terhes leszek:D 17 éves vagyok, és az előváladéktól nem sok nő esett eddig teherbe :d
2012. febr. 16. 21:25
7/8 A kérdező kommentje:
De ha mégis ez lenne ,rossz nem lenne inkább fura és szokatlan azért irtam ki ezt a kerdest : ))
2012. febr. 16. 21:26
8/8 anonim 

válasza:

Lehetsz terhes, kicsi eséllyel. De! A hasad valószínűleg azért szúr (menzi után 2 héttel) mert peteérésed van. Nekem is ilyenkor szokott. Biztos nem a baba miatt, még be sem ágyazódott (az esetleges..)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!