Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek most mivan? :D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mivan? :D

Figyelt kérdés
a párommal szeretkeztunk óvszer nélkül az elmúlt 3napban. Ez előtt menstruáltam kb 2héttel. Mindig óvszer nélkül csináljuk, bár bennem soha nem megy el. Viszont az a helyzet , hogy az elmult 3 napban nagyon szúr a hasam. gondolom nem lettem terhes 3 nap alatt.:"DD szerintetek mivan?
2012. febr. 16. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes.
2012. febr. 16. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
csütörtök
2012. febr. 16. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
2hét múlva tesztelj.
2012. febr. 16. 17:13
 4/8 anonim válasza:
"Mindig óvszer nélkül csináljuk, bár bennem soha nem megy el." na és ha sohasem megy el benned az előválladékban még lehet sperma te nagy ész hány éves vagy?
2012. febr. 16. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnáljátok azt a pár száz forintot a gumira ???

Én bevallom őszintén ha megtudod véletlen hogy terhes vagy akkor ne csodálkozz majd lécci ...

2012. febr. 16. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom de jobb úgy , egyébként meg nem baj ha terhes leszek:D 17 éves vagyok, és az előváladéktól nem sok nő esett eddig teherbe :d
2012. febr. 16. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:
De ha mégis ez lenne ,rossz nem lenne inkább fura és szokatlan azért irtam ki ezt a kerdest : ))
2012. febr. 16. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, kicsi eséllyel. De! A hasad valószínűleg azért szúr (menzi után 2 héttel) mert peteérésed van. Nekem is ilyenkor szokott. Biztos nem a baba miatt, még be sem ágyazódott (az esetleges..)
2012. febr. 17. 13:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!