Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az óvszer hatékonysága 2%, akkor az azt jelenti, hogy minden 50. szex azzal a módszerrel biztosan babához vezet? Ez nagyon durva!
Nem pontosan ezt jelenti, hanem azt, hogy 100 nő közül aki óvszerrel védekezik, kb. kettő esik teherbe egy év alatt.
A koton 99,9% hatékonysággal bír...
Ha valaki nem tud egy gumit rendesen felhúzni, az egyí gyökér...
1000 Esetből 1 eshet teherbe gumi használata mellet...:(
Én 90% hatékonyságról tudok, mint hivatalos mérőszám.
Nem minden esetben igaz az, hogy nem szakad ki, és mindig mindenki tökéletesen fel tudja húzni. A 0% hibaarány nem életszerű. Innen a 90%.
Inkább elhagyhattad volna, irritáló a magamutogatás egy direkt névtelen fórumon.
Amúgy meg ha nem szakad el és rajta van egész végig, akkor nem eshet el. A maradék esély az a baleseteknek van fönntartva.
Már ne haragudj, ez nem magamutogatás, hanem az én személyes tapasztalatom - és csak azt akartam vele kifejezni, hogy lelkiismeretes használat mellett nagyon is megbizható modszer lehet. Mint irtam, baleset mindenhol elöfordulhat, de ez a módszer se rossz.
Nem tusom, miért jobb szerinted, ha valaki arrol ir, hogy tablettával védekeznek - szerintem ez se kevésbé tapasztalat/vélemény és semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!