Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan kell gyógyszert váltani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell gyógyszert váltani? Mert mást mondott a doki, mint amit a betegtájékoztató ír. Kombinált monofázisúról uilyenre térek át csak más összetevővel, másmennyiségű hormonnal.

Figyelt kérdés
Másik kérdésem, ha híztam a gyógyszertől, hogyan lehet leadni? Meg lehet egyáltalán szabadulni a feleslegtől?
2009. jún. 3. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

az az igazsag, hogy ma mar eleg kicsi az esely ra, hogy a gyogyszertöl hizzal, iszonyatosan alacsonyak a hormontartalmuk, en pl fogytam töle (nem ugy kell elkepzelni, hogy bevvetem a fog.gatlot es 10 kiloval kevesebb lettem, inkabb ugy mondom, hogy ehettem többet, es nem hiztam). T

ermeszetesen le lehet adni, ugyanugy, mint mas elhizast, mert nem hinnem, hogy hormonalis az elhizasod, ha megis erre gyanakszol, mert az igaz, hogy attol meg, hogy nekem nem volt ilyen problemad, neked lehet, akkor kerj beutalot a haziorvosodtol endokrinologushoz, aki tud segiteni ebben.

Amugy meg, hogy mit mond az orvos, es mi van a betegtajekoztaton: szerintem kerdezd meg az orvost rola, hogy mi miert van (miert mondott ö mast), ha erdemben tud ra magyarazatot adni, en biztos az orvosra hallgatnek, elvegre azert hozza jarok, mert benne megbizom, raadasul ö ismeri konkretan az en szervezetem müködeset, sajatossagait, nem a betegtajekoztato, ami ugye altalanossagban ir, de termeszetesen az orvos is mondhatott butasagot, figyelmetlensegböl, vagy ilyesmi, szoval, szerintem kerdezz ra, akarcsak telefonon...

2009. jún. 3. 13:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert a tabi óta híztam, ráadásul korábban semmit nem mozogtam, azóta meg minden nap mozgok, mégis híztam vagy 5 kilót. Szal nagyon is a gyógyszertől van.
2009. jún. 3. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Én Diane 35-öt szedtem évekig. Úgy éreztem, hogy híztam tőle, de csak puffadás, vizesedés volt. Amint abbahagytam, pár héten belül lement a "felesleg".
2009. jún. 3. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:
nem nagyon ertem, hogy mire ez a fellengzös komment, mert leirtam, hogy termeszetesen az is elkepzelhetö, meg veletlenül sem tüntettelek fel olyan szinben, mintha nem erezhetned TE, hogy mi törtenik a sajat testeddel. Es leirtam arra is, hogy mi a ateendö. Amennyiben hormonalis eredetü a hizas, elvegre a fog.gatlo azt okoz, akkor endokrinologushoz kell menned, es ö megmmondja, hogy mit kell tenned. Imadom, ha valaki segitseget ker, aztan leoszt mindenkit a stilusaval, hogy ö mindent tud. Akkor minek kerdezel. Nyilvan az itt levöknek igen keves szazaleka rendelkezik nögyogyazsati szakvizsgaval, tehat erdemben szakmai valaszokat ne varj...
2009. jún. 3. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:
jah, es meg annyit, hogy nyilvan en is csak azt tudom mondani, amit nekem mondott a doki, mert en annyit kertem, hogy olyan gyogyszert irjon fel, amitöl nem hizom, nem leszek szörös, es pattanasos, erre közölte, hogy ezektöl a mai gyogyszerektöl mar nem leszek ilyen, es nekem pl bevalt, amit mondott, mert rendbe jött a böröm, nem hiztam, es szörös sem lettem. Mert, hogy en sem rendelkezem nögyogyaszati szakvizsgaval..
2009. jún. 3. 14:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne, ha nem maradna rajtam ez a sok felesleg. Amúgy nem csak puffadás, mert nem csak a hasam nagyobb, a combjaim is megvastagodtak. A melleim is 2 számmal nagyobbak. És persze azt mondják, a mai korszerű alacsony hormontartalmúaknál nincs hízás...Persze, hogyne...Épp a legalacsonyabb hormontartalmútól híztam...
2009. jún. 3. 14:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Ez nem leosztás volt, félreérted. Csak leírtam, hogy tuti a gyógyszertől van, mivel folyton éhes vagyok, mióta szedem. És az éhséget meg csillapítani kell, ami meg egyenes út a hízáshoz.
2009. jún. 3. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:

akkor bocs, hogy igy reagaltam, csak elegge ugy jött le.

Mit szedsz amugy? En Yadine-t szedtem, az tök jo volt. Es emiatt valtasz masik tabira? Igazsag szerint tenyleg szolnod kene a dokidnak rola, mert aszerint ir fel. Nekem az elsötöl mindig fajt a fejem, szoltam neki, hat felirt masikat....

2009. jún. 3. 14:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Azért váltok, mert nagyon fájnak a melleim, a fejem mensi alatt, ragyásabb vok, mint gyógyszer előtt, híztam, hasam is fájdogál... Egyetlen pozitívum, hogy nem fáj a hasam mensi alatt és rendszeres lett. Ezen kívül szenvedés az egész. Mindez a Lindynettetől, ami a legalacsonyabb hormontartalmú gyógyszer, ami létezik.
2009. jún. 3. 14:24
 10/13 anonim ***** válasza:
azert ez tök durva.... mint mar irtam, nekem minderre tök jo volt a yadine, nekem mindennek pont az ellenkezöje volt. Es most milyet kezdtel el szedni? Tudod mar, hogy hogy kell atallni a ket gyogyszer között?
2009. jún. 4. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!