Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell gyógyszert váltani? Mert mást mondott a doki, mint amit a betegtájékoztató ír. Kombinált monofázisúról uilyenre térek át csak más összetevővel, másmennyiségű hormonnal.
az az igazsag, hogy ma mar eleg kicsi az esely ra, hogy a gyogyszertöl hizzal, iszonyatosan alacsonyak a hormontartalmuk, en pl fogytam töle (nem ugy kell elkepzelni, hogy bevvetem a fog.gatlot es 10 kiloval kevesebb lettem, inkabb ugy mondom, hogy ehettem többet, es nem hiztam). T
ermeszetesen le lehet adni, ugyanugy, mint mas elhizast, mert nem hinnem, hogy hormonalis az elhizasod, ha megis erre gyanakszol, mert az igaz, hogy attol meg, hogy nekem nem volt ilyen problemad, neked lehet, akkor kerj beutalot a haziorvosodtol endokrinologushoz, aki tud segiteni ebben.
Amugy meg, hogy mit mond az orvos, es mi van a betegtajekoztaton: szerintem kerdezd meg az orvost rola, hogy mi miert van (miert mondott ö mast), ha erdemben tud ra magyarazatot adni, en biztos az orvosra hallgatnek, elvegre azert hozza jarok, mert benne megbizom, raadasul ö ismeri konkretan az en szervezetem müködeset, sajatossagait, nem a betegtajekoztato, ami ugye altalanossagban ir, de termeszetesen az orvos is mondhatott butasagot, figyelmetlensegböl, vagy ilyesmi, szoval, szerintem kerdezz ra, akarcsak telefonon...
akkor bocs, hogy igy reagaltam, csak elegge ugy jött le.
Mit szedsz amugy? En Yadine-t szedtem, az tök jo volt. Es emiatt valtasz masik tabira? Igazsag szerint tenyleg szolnod kene a dokidnak rola, mert aszerint ir fel. Nekem az elsötöl mindig fajt a fejem, szoltam neki, hat felirt masikat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!