Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kimaradt egy nap és több min...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimaradt egy nap és több min 12 óra telt el, és közben volt aktus is, aztán 21 óra múlva bevettem a kimaradt tabit és a rendes időben a következőt. Szükségem van sürgősségi fogamzásgátlásra is?

Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy szoktam, hogy esténként szoktam amúgy bevenni, de ha elmarad max másnap du.4-ig beveszem, ami elmaradt, és reggel meg az estit este meg rendesen. Mert ha jól értem akkor most a te gyógyszerbevételeid között volt 3 óra! Amit azért nem szabadott volna... Amikor megtörtént az aktus előtte normálisan bevetted, csak utána nap maradt el??
2009. jún. 3. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
úgy hallottam, hogy akik hormonális fogamzásgátlót szednek, azoknak nem ajánlott a sürgősségi, mert nagyon nagy adag hormon van benne és összezavarhatja a hormonrendszeredet. ebben nem vagyok biztos, csak hallottam. amúgy szerintem felelőtlenség volt kihagyás után szeretkezni. ha kilökődött már a petesejt, akkor szerintem utólag nem hat a gyógyszer, mert épp azzal fejti ki hatását, hogy nem engedi megérni a petesejtet.
2009. jún. 3. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:
előtte rendesen bevettem, egy nap kimaradt, közben volt aktus és utána bevettem a kimaradt tablettát is, szóval mi a helyzet?
2009. jún. 3. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Jah már értem! Szóval kimaradás után volt aktus! Ez tényleg nagy felelőtlenség volt, legalább gumit használtatok volna!!! És tényleg nem szabad ilyen felelőtlenül bevenni, ha egy kimaradt! Nekem is pont most maradt ki egy, nem is vettem be, mert már este volt, és a következő 7 napban gumira is szükség lesz... Vigyázz az ilyenekkel

2009. jún. 3. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Még mindig első. :)

A sürgősségi biztos nem tesz jót, de ha muszáj akkor be kell venni. Nem tudom, hogy a te szervezetedben mi játszódott le a kimaradt tabi után... Ha úgy érzed, h gáz van, akkor inkább vedd be a sürgősségit, de legközelebb vigyázz jobban!!

2009. jún. 3. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
mi lenne ha nem vak vezet vilagtalan valaszokra hagyatkoznal es gyorsan elmennel nogyopgyaszhoz? vegigolvastam a valaszokat de egyetlen egyertelmu es helyes valsz sem volt. ne vacilalj tovabb mert most minden perc szamit. az esemeny utanit ugyis csak nogyogyasz irhatja fel. ugyh surgosen keress fel egyet es megtudod mi a teendo. ha a nogyogyasz nem er ra, endokrinologushoz is fordulhatsz, mert ez vegulis hormonalis dolog.
2009. jún. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!