Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alacsony hormontartalmu fogamzásgátló tablettát szedtek, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 21:33
1/10 anonim válasza:
Szia!
Én Lindynette 20-at szedek, aminek állítólag nagyon kicsi a hormontartalma (még csak az első levéllel szedtem be). Egyszerre 3 havi adagot váltottam ki (így írta fel a doki), így majdnem 7 ezer Ft-ot hagytam ott a gyógyszertárban. De végülis ha összeszámolod, majdnem annyiba kerül mintha mindig gumit veszel. :) (én legalábbis kiszámoltam, de ez persze attól is függ, mennyit vagy együtt a szerelmeddel.) De azt hiszem egy havi adagonként is fel lehet íratni!
20/L
2/10 anonim válasza:
Én egy régebbi fajtát szedek Tri-Regolt, de nekem semmi gondom vele és olcsó. 3 havi adag 3ezer. 8-9 éve szedem
3/10 A kérdező kommentje:
háát nálunk is ez van hogy többe kerül a gumi mint a 3 havi fogi ezért akarok váltani fogira, de valami olcsót keresek úgy kb. 5000-6000 Ft-ig.
2009. jún. 2. 21:44
4/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Elvileg ha elmész dokihoz, akkor a neked legmegfelelőbbet írja fel, de akkor kérdezd meg ezt a másik gyógyszert, hátha olcsóbban megúszod! (Nekem sajna csak ezt ajánlották, mert durva menstruációs görcseim voltak, néha el is ájultam alatta, de ez most remélem segít. :))
5/10 anonim válasza:
Hát én a Lyndinette 20-at 6000-ért váltottam 3 havi adagot, most Yadine-re váltottam az 7000 Ft
6/10 anonim válasza:
gestomix 20... és 4900 körül szokott lenni :)
7/10 anonim válasza:
Utolsó előttinek: Az hogy lehet, hogy én 6900-ért váltottam akkor ki a 3 havi Lindynettet? Van ahol olcsóbb?
8/10 anonim válasza:
Igen, szinte minden gyógyszertárban más az ára a gyógyszereknek.
9/10 anonim válasza:
Meliane- a 3 havi adag kb 6000, valamivel az alatt.
10/10 anonim válasza:
A Milligest is alacsony hormontartalmu.
3havi adag: 5800ft, de 3honappal ezelött 5100körül volt (lehet hogy drágult, de lehet hogy csak a gyógyszertárakba mások az árak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!