Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17. napja szedem a Novynette tabit és párommal szeretkeztünk gumival, ami kiszakadt. Ugye már védelmet nyújt a gyógyszer?
Attól függ:a menstruációd első napjától szedted?Mert akkor már az első héttől véd azt mondják...
Ha nem akkor imádkozz,hogy hasson!...
Novynettet szedek. Nem példaértékű a "türelmetlenségünk", de téged valószínüleg megnyugtat. Nem első naptól kezdtem szedni a menstruációmat tekintve, és szintén a 17.napon lefeküdtünk. Semmi baj nem történt. Rendesen megjött. És azóta is hatásos a gyógyszer! A tájékoztatón amugy idézem ez áll: "Az első tablettát a menstruációs vérzés első napján kell bevenni, ha már elkezdődött a ciklus, akkor elkezdhető a tabletta szedése a menstruációs ciklus 2-5. napján is, függetlenül attól, hogy még tart-e a vérzés vagy már nem. Ebben az esetben az első ciklusban, a tablettaszedés első 7 napján más fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni." szóval védelmet ad. :) Remélem megnyugtattalak. pusz klyd.
a többieknek üzenném, tessék megvárni az egy hónapot, jobb félni, mint megijedni:)
Vannak olyan tabletták, amelyek már az első naptól és vannak olyanok is, amelyek az első hét után védettséget adnak. Már nincs is olyan, ami 1 hónap után!
Én is szedtem Novynette-t régen, a betegtájékoztatójában úgy van, ha a mensid első napjától szeded, akkor nem kell védekezni más módszerrel. Ha a 2-5. napon kezdted el, akkor egy hétig kell, ha pedig a mensi óta 5 vagy több nap telt el, akkor védekezni kell a köv. mensiig más módszerrel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!