Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüz vagyok de a barátom két héttel ezelőtt a kupakjáról letörölte a spermát de 15 perc múlva bedugta a hüvelyembe tegnap kellett volna megjönnie lehetek terhes? Nagyon félek
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 10:17
51/58 anonim válasza:
mini pasi XD
annyira imádom mikor 2 10-14 éves kis izé össze áll és kefél... ni próbál...
oké énis 13 voltam mikor már akartam is csinálni de én tisztában voltam mindennel + a pasijaim többsége 20 fölött volt. Meg amúgy is ha valaki nem tud semmi ne csinálja mert csak ilyen retardált kérdéseket fog felrakni hetekig.
52/58 anonim válasza:
Fake, ilyen h*lye kis csaj nem létezhet. :D
Ha meg igaz, akkor vetesd el a gyereket. Hozzád hasonlóknak megkéne tiltani a szaporodást. :D
53/58 anonim válasza:
nem feltétlen fake, sok ilyen van sajnos.
54/58 anonim válasza:
Amúgy 55%-os, nem kötekedésből, de 13 évesen akartad csinálni, és 20 éven felüli pasijaid voltak, az sem sokkal jobb!
55/58 anonim válasza:
mentségemre legyen,hogy eszkortként dolgozom és szex mániás vagyok.
56/58 anonim válasza:
egyébként meg, nem iskolában kéne lenned??!!!!
57/58 anonim válasza:
jó kétrdés szerintem ottkéne lennie XD
58/58 anonim válasza:
Valaki nagyon sötét vagy épp kommenthuszárra igyekszik... :DDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!