Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztes vérzésnek mi lehet az oka?
4. hónapja szedek fogamzásgátlót és eddig nem jelentkezett köztes vérzés, most viszont van még 6 tablettám a levélből és rendesen megjött, hasgörcs is minden szóval nem csak barnázós, pecsételős. Ennek mi lehet az oka?
Terhesség okozhatja?
(az előző hónapban hagytam ki egy szemet, akkor meg is jött, de azóta már volt egy menstruációm is és a következő levélből egyet sem hagytam ki)
Természetesen menni fogok orvoshoz, de most nincs rá lehetőségem, ezért kérdezem addig is, hogy mit tudtok erről?! köszi.
Köszi, elolvastam, és azt találtam benne, ami rám vonatkozhat, hogy diétázom és fehérjedúsan étkezem, és emiatt is lehet vérzés. Ezt hogy oldjam meg? a diétát nem fogom abbahagyni, nem fogom azért szénhidráttal tömni magam és elhízni, hogy ne legyen köztes vérzésem...
ez milyen már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!