Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
István77777 kérdése:
A baratnom kb 1 éve szedi a fogamzásgatlot.! és most beleélzetem a baratnombe! Lehetséges, hogy terhes leszz?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 19:49
11/19 A kérdező kommentje:
2 hete tortént kb ! akor már leht használni terheségi tesztet ?
2012. febr. 6. 19:54
12/19 anonim válasza:
Hát,nem vagytok ám normálisak....fogamzásgátlót szedek...2 éven keresztül majdnem minden nap belém élvezett a barátom és lám!! nincs egy zsák gyerekem...pont azért van a fogamzásgátló,hogy a szex bensőségesebb legyen....
13/19 anonim válasza:
szerintem csak megfázott, amilyen hideg van simán elképzelhető.
14/19 A kérdező kommentje:
kposzonom széépen .. mindnekinek ... áhm nah atolmég belehetek szarva nem ? :D nem kénye puyla .. :D
áhm te leány akibe 2 éve beleélveznek:P .. nem félsz h lesz gyereked?
2012. febr. 6. 19:57
15/19 anonim válasza:
Pont azért van a fogamzásgátló, hogy beleélvezhess, én is jártam 1 évet egy lánnyal aki fogamzásgátlót szedett és szinte majdnem mindennap beleélveztem (azok voltak ám a szép idők:D) és mégsem lett terhes.
16/19 anonim válasza:
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a csudáért szed a barátnőd fogamzásgátlót?!
Merthogy az arra van, hogy ne kelljen más módon védekezni... És elég biztonságos dolog, én kb. 10 éven át szedtem, és amikor férjhez mentem, szépen abbahagytam és terhes lettem. Erre találták ki ugyanis a fogamzásgátlót...
17/19 anonim válasza:
Jesszusom, nyugodj meg! Nekem volt, hogy fogamzásgátló nélkül élveztem bele, mégsem volt semmi. Fogamzásgátlóval szerintem nincs esélye arra, hogy teherbeessen. Persze csak ha szabályosan szedte, de erre e nők odafigyelnek!
18/19 anonim válasza:
Nagyobb biztonsság minta GUmi aminek 97% bár sosem lettek attol sem terhesek
tablettaval engedgetem be mindig neki fullig.. semmi gond :)
neki is jobb hogy nem szajba kell meg nekem is
most mar csak gumi es tabletta nelkul mert hamarabb cserellem mint 2 hét őket :D addig meg nem varok
19/19 anonim válasza:
Uramisten... Neked valami bajod lehet, kedves kérdező, gyanítom, rettentő paranoiás vagy. Ha egy éve szed fog.gátlót a bnőd, már 11 hónapja feleslegesen védekeztek még mással is... Minek szedi egyáltalán??? Kicsit költségesnek tűnik nekem ez az együttlét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!