Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlóval védekezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlóval védekezem, mikor vagyok a legterméenyebb?

Figyelt kérdés
Mikor vagyok alegtermékenyebb tehát amikor még gyogyszer mellett is van esélyem teherbe esni a honapban? Amikor a gyogyszerrel 1 hetes szünetet tartok ugyebár és ha ez idő alatt szexelek,akkor van esélyem teherbe esni,vagy ilynekor is tart a gyogyszer hatása?
2012. febr. 6. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:

ha rendesen szeded, akkor nincs ilyen időszak.

és az egy hetes szünetben is ugyanolyan védett vagy, mint bármikor máskor a hónapban.

2012. febr. 6. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát csak ha szereted a vérfürdőt..

Egyébként meg hét alatt nem ürül ki a szervezetből..szóval olyankor is véd, és az első "szünet utáni" tabletta teljesen visszaállítja a hormon-egyensúlyodat.

2012. febr. 6. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:

az egy hetes szünetben is tart a hatása.

ha elekezded szedni a gyógyszert a saját ciklusodra ami az előtt volt nem hagyatkozhatsz,mert a gyógyszer azt teljesen felborítja.

2012. febr. 6. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:

uhh de jo köszönönm mindekinek a választ:)

Avérfürdö abszolut nem zavar,egyébként mindim a 2. naptol fogva szoktam lefeküdni a barátommal ha ugy van,első 2 napba még nekem is fáj a hasam,de utána már a vérzés sem veszélyes,sőt igazábol haelég gyors az embermégcsak piros foltokat sem lát. Azértkérdeztem mert 2 ismerősöm is van aki ugy esett teherbe h egyik nap kihányyta a gyogyszert,vmi romlott lecso miatt a másik meg beteg lett és ugy hányt,és hát eszükbe sem jutott h kihánytáák az előzőleg beszedett gyogyit,ezért aggodtam,h akkor nekik ilyen esetben miért nem tartott az előző napi vagy a másnapi gyogyszer?

2012. febr. 6. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
fog.gátló helyes szedése mellett NINCS peteérés:)nincs termékenység,se ovuláció se semmi,csak a vérzés.
2012. febr. 6. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
mensi alatt azért csak óvatosan a szexel... no nem a vértócsák miatt, hanem azért mert ilyenkor könnyebben kapsz el fertőzéseket. (egyébként meg a gyógyszer betegtájékoztatójában le van írva)
2012. febr. 6. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönönm,de akkor ez h lehetséges h emberek gyogysezr szedés mellett esnek tehere,vagy amit az előbb is irtam h 2 ismerösöm esett theerbe igy.
2012. febr. 6. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
mert valószínűleg össze vissza szedték, vagy volt nekik hányásos/hasmenéses megbetegedésük, ami csökkenti a gógyszer hatását. de ez is benne van a betegtájékoztatóban...
2012. febr. 6. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:

itt minden a folyamatosságon és a ciklusosságon múlik. mindennek van egy meghatározott ritmusa. emiatt a ritmus miatt a gyógyszermentesség miatt sincs peteérés a 7 napos szünetben.

viszont ha a ciklus megszakad azzal, hogy kihányják a tablettát, akkor igenis gyengül a védelem. de ez le van írva a betegtájékoztatóban. ha nem veszi be, miután hányt, akkor naná, hogy teherbe esik!! ilyenkor pótolni kell és védekezni... szóval az ismerőseid hülyék voltak szimplán.

2012. febr. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!