Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran lehet eltolni a vérzést, ha fogamzásgátlót szedek?
Szia! Ez egy jó kérdés, mert erre én is kíváncsi vagyok. Sokszor jó lett volna, de mindig le lettem beszélve, hogy az nem egészséges.
De mondjuk az sem mindegy, hogy zsinórban akarod, hogy ne menstruálj mondjuk 2-3 hónapig, vagy csak 1szer-1szer elhalasztani. Mert az utóbbi az nem olyan vészes szerintem...persze azt is megfelelő hosszúságú szünettel, hogy helyreálljon a szervezeted.
De én csak végső esetben tennék ilyet, mert nem tudhatod hogy reagál a szervezeted...
A betegtájékoztatóban azt írták, hogy egymás után max 3x lehet egymás után így elcsúsztatni a menstruációt.
Nekem már volt olyan, hogy egyszer nem hagytam szünetet,de azért gyakran nem kísérleteznék vele. Már a rendes használattal is belekeverek a hormonháztartásomba.
Szóval, ha 1x-2x előfordul évente, hogy nem hagysz szünetet vagy csúsztatod, az szerintem még nem baj.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!