Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligesttel hogy lehet a menzeszt eltolni?
Figyelt kérdés
Ma vettem be a 21. szem tabit és szeretném ha most nem jönne meg. Mivelhogy 3 fázisú a gyógyszer nem tudom,h mit tegyek. Elvileg a következő levelet visszafelé kéne szednem(neten ezt olvastam),viszont a betegtájékoztatóba meg az van,hogyha 12 óra eltelt az utólsó szemtől és elfelejtettem bevenni és már nincs 7 szem hátra akkor kezdjek új levelet h megmaradjon a védelem. Most akkor melyik a jó? Olyanok irjanak akik 3 fázisút szednek és csináltak ilyet. Köszi2009. jún. 1. 16:58
2/4 anonim 

válasza:

Szia! Énis milligestet szedek, és nekem a doki mondta h úgy kell szedni, h ugye bevetted a 21.szemet, nem hagysz szünetet, hanem folytatod a szedést,a 3., azaz az utolsó sort szeded be, és annyi szemet, ahány nappal el akarod tolni. Én bevettem az egész sort, meg is jött utána 3 napra, azóta is minden rendben van. De ezt évente max 1-2 szer csinálhatod, különben nagyon belekavar a ciklusodba.üdv
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ezek szerint nem lehet az 1. szemig visszafelé szedni,csak a 3. sort és a többit dobhatom ki. Hát nem valami takarékos megoldás,de most az egyszer bevállalom:)
2009. jún. 1. 18:18
4/4 anonim 

válasza:

Igen, a többit ki kell dobni...nem szedheted be visszafele, mert a 3 fázisúnak az a lényege, h a 3 sor különböző hormontartalmú..Azért kell csak az utolsó sort beszedned mert az tartalmazza a legkevesebb hormont...ha visszafele szednéd teljesen felborítanád a hormonháztartásod, szóval ez nagy hülyeség...üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!