Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlótól fog nőni a mellem?
igaz én csak az arcomra fogom szedni,mert eléggé pattanásos vagyok.de nem bánnám ha a mellem is nőne.
L/16
Egyén és tablettafüggő...
Szóval lehet hogy igen, de lehet hogy nem, majd meglátod 1-2 hónap után
A fogamzásgátlótól nem nő a mell! Attól nő, mert még fejlődésben vagy mert a fogamzásgátló meghozza az étvágyat is, és bizony ha nem figyelsz oda, akkor hízni is lehet tőle!
Azoknak üzenem akik írták, hogy nőtt a mellük tőle, hogy a melltartóméretben a szám a mell alatti térfogatot jelöli, a betű pedig a kosárméretet! Tehát ha 75/B-ből 85/B lett, az nem azt jelenti, hogy a melle nőtt, hanem hogy hízott, és a mell alatti térfogata lett több, nem a cicije kosármérete! Amúgy meg a mai melltartók (főleg az olcsó fajták), nem valós méreteket jelölnek, mert a 75/B és a 90/B alig különbözik egymástól. Nekem is van 85/C-s és 100/D-s melltartóm is és mindkettő jó is rám!
hát én régebben csak drága melltartót hordtam csak 1 márkát. igaz, nem 10ezrekbe került, de egy féle volt, azóta a körkerület jó(75-ös), a kosár pedig nagyon kicsi a régi melltartóim közül, vagyis csak a kosárméretből kell nagyobb!
most olcsóbbat hordok, nincs rá keret, és az épp 80/D-s, de ezeknél tényleg fene tudja hogy megy a számozás valójában...
amúgy nem hízik az ember a fogamzásgátlótól, hanem a tabletta befolyásolja a vízháztartást, és a szervezet megköti a vizet, legalábbis a legtöbb nőnél...Vagyis mondhatjuk, hogy felszed pár kilót, de nem a zsírszövetbe hízik...
14:44-nek: nem a melled nőtt meg (B kosár maradt), hanem alatta a mellkaskörfogatod 10 centivel, azaz híztál. Ez lehet a fogigátló hatása, én is híztam, amíg szedtem, ezért is álltam le vele.
A melleket nem nagyon lehet megnöveszteni sehogyse, ez alkati kérdés. Nézd meg anyukádat, neked is olyan lesz nagy valószínűséggel. Amit tehetsz, hogy hízol egy kicsit, és a lerakódott zsírból jó eséllyel a melledre is fog jutni, nem csak a hasadra meg a fenekedre.
De 16 évesen én nem aggódnék, ami most van, még nem a végleges méret. Nekem se volt az, kb a fele volt annak, ami most van (30 évesen). Kb húsz éves korodig még nőhet akármennyit, és akkor is változni-nőni fog, ha majd szülsz és szoptatsz.
Nekem nagy mellem van (80/D), emiatt nem vehetek fel akármilyen felsőket sajnos, és folyamatosan melltartót kell hordanom. Ebben a méretben már nehéz szépet és kényelmeset találni, gyakran bevág a vállamba is, a kosár összeszorítja a melleket, és amikor a nap végén leveszem a tartót, akkor fájnak. Sokáig tartott, amíg megbékültem vele, hogy ilyenek, és kész, volt, hogy a kisebbítő műtét is eszembe jutott. Igazából az segített végül, hogy elfogadtam magamat ilyennek, és minden erőmmel örülök annak, aki/ami vagyok.
Mást neked se tudok javasolni, mint hogy békélj meg azzal, amid van, fogadd el önmagadat a melleiddel együtt, és vígasztaljon az a tudat, hogy vannak nők, akik meg kis mellekre vágynak, és boldogan cserélnének veled.
Ha pattanásos a bőröd, akkor ne fogigátlót szedj. A te korodban még nem egészséges, hiszen alig, hogy beállt a vérzésed, ha beállt egyáltalán, a hormonháztartásod még fiatal és instabil, és te máris ki akarnád kapcsolni teljesen, hogy a gyógyszer dolgozzon helyette? Aztán amikor majd le akarsz állni a gyógyszerrel, hogy babád legyen, akkor meg nehezen fog beállni a vérzésed és a peteérésed... Inkább keress egy jó bőrgyógyász-kozmetológust, aki komolyan veszi a problémádat, és pattanás elleni szert ír fel neked. Nekem is ez segített, több mint 10 évnyi szenvedés után, amiben volt három év fogigátló is, meg rengeteg kence, minden hatás nélkül. Végül egy bőrgyógyász komolyan vett, Roaccutant írt fel, ami 3 hónap alatt teljesen eltüntette őket. Ugyanez a hatóanyag krém formájában is hatásos (Isotrexin).
A Roaccutan azonban egyike annak 41 teratogén (magzatkárosító) gyógyszernek, ami súlyos (!!!)magzatkárosodást okoz. Ha szexuális életet is él mellette az ember, akkor védekezni kell szigorúan, mert ez nagyon nem vicc. Azt sajnos nem tudom, hogy 18 év alatt lehet-e szedni, de mindenképpen bőrgyógyászt javaslok a pattanásaidra, nem pedig fogigátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!