Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi egy Cataflam (50 mg) csökkenti a fogamzásgátló hatását? ( Lindynette20) 15/L
Figyelt kérdés
Nem mindenap veszek be, csak az elmúlt két napban vettem be, mert nagyon fájt a hasam.2009. jún. 1. 10:37
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jún. 1. 10:41
3/12 anonim válasza:
Miért nem kérdezted meg a dokit? Végül is itt mondhatunk akármit attól még lehet, hogy nincs igazunk. Amúgy is a cataflam egy elég erős gyógyszer. Ha nem vagy biztos az ilyenekben, akkor inkább használj valami gyógyhatású készítményt a hasfájásra, de nekem be szokott válni, ha egy nagy lavór jó meleg vízbe teszem a lábam egy negyed órára.
4/12 A kérdező kommentje:
Igazad van! Próbáltam olyat, hogy meleg vízben ücsörögtem egy félóráig körübelül, de már az sem hatott,azért vettem be.
2009. jún. 1. 10:46
5/12 anonim válasza:
Uhhh akkor nagyon komolyan elkapott téged ez a görcs. Sajna még nem találták fel a megfelelő és optimális megoldást a görcsökre. (előző voltam)
6/12 A kérdező kommentje:
Hát eléggé...
Már a Holdon is jártak, de erre még nem találtak fel gyógyszert vagy valamit. Köszönöm a válaszaidat!
2009. jún. 1. 11:15
7/12 anonim válasza:
Nem befolyásolja! Amúgy nálam az Apranax vált be (vényköteles), nagyon erős fájdalomcsillapító 12 órán keresztül hat!
8/12 anonim válasza:
nekem a flector granulátum volt,jó én is nagyon görcsölős vagyok!Ez is vény köteles,de pár perc múlva kiviszi a görcsöt.
9/12 anonim válasza:
Én is cataflam-ot szedek görcsökre. De csak akkor veszem be, amikor már nem bírom elviselni a fájdalmat. Nemrég olyan erős göceim voltak, hogy a cataflam sem hatott. Akkor írtak fel nekem flectort. Nagyon jó!
10/12 anonim válasza:
Azt nem értem 15 évesen mi értelme már fogamzás gátlót szedned!Ilyen korban ha már nemi életet élsz,akkor gumi óvszer lányom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!