Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yadine és a terhesség kockázat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yadine és a terhesség kockázata a betegtájékoztató szerint?

Figyelt kérdés

Egy filmtablettát hagyott ki az első héten

Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut (még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti), és a következő tablettákat a szokásos időben vegye be. Alkalmazzon kiegészítő fogamzásgátló módszert a következő 7 nap alatt pl. óvszert. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor, tudomásul kell vennie, hogy a terhesség kockázata fennáll. Ebben az esetben forduljon orvosához.

Most akkor ha elfelejtettem bevenni a bogyót és előző héten szeretkeztem teherbe eshetek? Vagy ez csak az első levél első hetére értendő? Vagy minden levél első hetére?

Most fogok yadine-re váltani és nem értem.

2009. máj. 31. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez minden levél első hetére vonatkozik.
2009. máj. 31. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is Yadine-t szedek, de szerintem egyértelmű. Mivel van a 7 tablettamentes nap, amikor ugye nem szedsz semmit, és ha utána héten kihagysz egyet, akkor terhes lehetsz, mert előtte héten semmit nem szedtél. Szóval minden hónapban az első tablettás héten kell nagyon odafigyelni. Igen, tudom, elég nagy szívás:S
2009. máj. 31. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!