Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SEÍTSÉG, Terhes akarok lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuncimókus8 kérdése:

SEÍTSÉG, Terhes akarok lenni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátom (még) nem akar gyereked , de én igen. Palmatex fogamzásátló ilyen kúpom van. Amit együtt lét előtt kb.10 perccel fel kel helyezni. Nos ő úgy tudja fel teszem, de nem szoktam. Így nagyobb az esélye annak ,hogy teherbe essek. Az a problémám még ,hogy pajzsmirigy beteg vagyok és hallottam olyasmiről ,hogy nem lehet esetleg gyerekem. Ilyet nem mondott nekem az orvosom de kitudja. Na és még.. honnan tudhatom ,hogy terhes lettem? Terhességi tesztet nem akarok venni , barátom tudná. A reggeli hányinger meg a stb. szokásos tüneten kivűl meg lehet valahogy állapítani? Köszönöm előre a segítséget.

25/L

2012. jan. 30. 18:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
hát egy gyerek az két ember döntése, persze ha nem véletlenül sül el a dolog, beszéljetek erről, és kész. Ha meg terhes leszel ő abban a tévhitben volt hogy védekezel, aztán a végén rád fogja fogni hogy nem is ő az apja megcsaltad stb:D
2012. jan. 30. 18:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Gerinctelen kis liba vagy. Ha velem járnál és ugyanezt csinálnád akkor engem ugyan nem látnál többet, és akkor aztán örülhetnél a gyerekednek egyedül (azoknak akik lepontoznak: lehet hogy szemét lennék de ez van ha egy ilyen fontos kérdésben az aki engem ÁLLÍTÓLAG szeret le se sz@rja a véleményemet).
2012. jan. 30. 18:57
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Na látjátok fiúk-lányok ezért nem fogom sosem a nőre hagyni a védekezést :)
2012. jan. 30. 19:09
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

#13- Nőként egyetértek veled. Ne bízz a nőkben!

22/L

2012. jan. 30. 19:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
figyi, ha ennyire szeretnél babát, beszéld le vele, de semmiképp se csapd be! az ilyen lányok miatt rinyálnak folyton a pasik, hogy becsapjuk őket (őszinte részvétem, fiúk). ez a hopp-teherbe-estem dolog szerintem egy undorító és aljas csalás, ne haragudj. mondjuk én nem igazán tűrőm a csalást, hazudást, et cetera, semmilyen formában. egyébként ha valakit nagyon szeretsz, akkor vagy hajlandó vagy teljesíteni a vágyait, vagy hajlandó vagy lemondani (alhelasztani) a sajátjaidról, ha ő azt szeretné. egy párkapcsoalt inkább működjön egy közös döntés alapján. és ne gondold, hogy majd a szülőszobán meglágyul a szíve a lurkó iránt. sok pasi még akkor is idegenkedik eleinte az apaság dologtól, ha előtte sokáig próbálkoztak a babadologgal. ez nem az ő hibájuk, de gondolj bele, nem ők hordozzák kilenc (és fél) hónpig a pocakukban, és ők a rúgdosódást is csak akkor érzik, ha a hasadra teszik a kezüket abban a pillanatban. inkább akkor vállaljatok babát (tudom, hogy nehéz lesz várni) ha már ő is készen áll erre az egészre. és ezt a te és a baba érdekében mondom.
2012. jan. 30. 19:22
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
ezt nem hiszem,egy értelmes,érett 25 éves nő nem csinál ilyet,ha van benne gerinc,én sem akarnék gyereket tőled ha tényleg ilyen vagy,ne légy patkány,bár sztem ez kamu,vagy pedig egy önző,infantilis dög vagy
2012. jan. 30. 19:35
 17/25 anonim ***** válasza:
25 évesen nem tudod, hogy a terhesség legszembetűnőbb tünete az hogyha kimarad a vérzés? Terhességet 100%-os pontossággal amúgy csak nőgyógyász tud megállapítani.
2012. jan. 30. 21:50
 18/25 anonim ***** válasza:
az ilyen kérdés is ritka a GYK-n:D
2012. jan. 31. 12:21
 19/25 anonim ***** válasza:
Apám sem készült gyerekre, amikor becsúsztam :'D el is váltak anyámmal később :S viszont ő lett a világ legjobb apukája, nagyon jó a viszonyunk a mai napig. anyám viszont nagyon rossz anya lett, ő is túl fiatalon szült (24 éves, igenis lehet fiatal még...-.-)
2012. jan. 31. 13:35
 20/25 anonim válasza:

Ha szeretitek egymást meg tudjátok beszélni. Mi 24 évesek vagyunk. A párom már szeretne babát, én még nem. Ő megérti, mert tudja hogy ehhez két ember kell és vár addig amíg én is úgy fogom gondolni. Egy próbát megér.

24/L

2012. jan. 31. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!