Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia fog. Gátlót szedek 7 hónapja és az utóbbi 2-3 hónapban iszonyú hisztis lettem. Még valaki tapasztalt ilyet? Esetleg váltsak?
Figyelt kérdés
A hisztist inkább úgy értem, hogy eddig is érzékeny voltam, de most még jobban az vagyok és ha a feszültség felgyülemlik bennem, akkor sírással tudom levezetni.2012. jan. 28. 17:19
11/13 A kérdező kommentje:
és kedves utolsó válaszoló váltottál gyógyszert?
2012. jan. 29. 19:44
12/13 anonim válasza:
Én a Symiciától ugyan nem idegbajos voltam, de olyan nyomott kedvem volt egyfolytában, híztam tőle, a libidóm nullára redukálódott, ki is száradtam, mind alul mind a bőröm...
Féltem váltani, mert hogy ez elvileg annyira új és jó és a többivel csak még rosszabb lesz...
Mivel volt egy idő amíg kivonták a forgalomból kényszerből váltottam , Lindynette-t írt fel az orvos, nem telt el szerintem egy hónap se, és minden mellékhatás elmúlt, újak pedig nem jelentkeztek - lekopogom - 3 hónapja szedem ezt és nem váltok vissza Symiciára. Egyébként elolvastam az összetevőit, ebben sincs több hormon, mint abban, csak másmilyen.
13/13 anonim válasza:
Ember, te gátolod a fog kinövését! Hogyne lennél már hisztis!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!