Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor kezdjem el szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdjem el szedni a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Ma megjött "rendesen" de késő délutánra már nem olyan sok van mint reggel/délelőtt. A tablettát ugye a menses első napján kell elkezdeni. Most akkor elkezdjem vagy ne? Holnapra már normálisan meglesz? Nem lehet így bajom? Miért lett enyhébb? (Azt tudom hogy reggel több mindenkinek meg stb.)
2012. jan. 27. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
amikor jónak érzed
2012. jan. 27. 18:06
 2/12 anonim ***** válasza:
csak ne 10kor, mert akkor vacsorázok még
 3/12 anonim ***** válasza:
Első nap? És akkor örülj hogy hülye kérdésre nem hülye válasz...
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem értelek.. :O
2012. jan. 27. 18:10
 5/12 _Jessy_ ***** válasza:
Én is úgy tudtam, hogy első adagot az első napon kell kezdeni (mentségemre nem vagyok nő :) ) A további adagokat pedig értelemszerűen...
2012. jan. 27. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt én is tudom...le is írtam. Csak nem tudom hogy most én elkezdjem-e ma....MINDEGY..
2012. jan. 27. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez az első nap? Akkor meg? Nagyon szőke vagy?
2012. jan. 27. 18:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Már késő.
2012. jan. 27. 18:15
 9/12 _Jessy_ ***** válasza:
Nőgyógyász mit mondott? A kérdésedből nekem az jön le, hogy pult alól szerezted. Ez esetben leginkább semikor ne kezd el.
2012. jan. 27. 18:19
 10/12 A kérdező kommentje:

NŐGYÓGYÁSZ ÍRTA FEL,AZT MONDTA A MENSTRUÁCIÓ ELSŐ NAPJÁN KEZDJEM SZEDNI,DE TI NEM ÉRTITEK A KÉRDÉST!!!!!!

"Ma megjött "rendesen" de késő délutánra már nem olyan sok van mint reggel/délelőtt." NEM TUDOK HOGY MOST EZT ANNAK VEGYEN HOGY NORMÁLISAN MEGJÖTT,VAGY VÁRJAK-E HOLNAPIG HOGY KIDERÜLJÖN!!! ÚRISTEN...........MINDEGY,NEM KELL VÁLASZ!KÖSZI

2012. jan. 27. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!