Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Szóval vasárnap lefeküdtem a barátommal és védekeztünk is, de mégis nagyon félek hogy terhes lehetek. A gumi tele lett teljesen és mondtam, hogy cseréljük ki egy másikra, ez is megtörtént, de annyira televolt azt gondoltam, hogy alul kifolyt vagy valami ilyesmi.Megnézte, hogy nem lyukadt-e ki és azt mondta, hogy aggodalomra semmi ok, nincs lyuk. Meg volt amikor meleg érzés öntött el de lehet azt már csak beképzeltem. Nagyon félek mert igazából ez volt a 2. együttlétem és tényleg be vagyok rezelve, hogy terhes vagyok. Eddig nem voltak jelek, de gondolom 4-5 nap alatt még nincsenek tünetei.

Egy aggódó lány

2012. jan. 26. 21:25
1 2
 1/13 Nazira ***** válasza:
Ehhez lehet késő van de mivel lett tele?:o Vagy ti 1 óvszert többször is felhasználtok v mi van? Nem érteni... Amúgy ennyi idő alatt nem lesznek jelei ,h terhes vagy... Nem hiszem ,h terhes vagy védekeztetek nem folyhatott ki akkor ennyi nem vagy. Majd ha nem jön meg akkor aggódj..
2012. jan. 26. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:

ha nem lyukadt ki a gumi mi a f*szomtól lennél terhes?!

dejó, hogy már nem kell ilyen fiatal csajokkal járnom....

2012. jan. 26. 21:29
 3/13 A kérdező kommentje:
hát mi az hogy mivel lett tele? hát spermával... és újat használtunk mind a kétszer, először is, és a második alkalommal is újat bontottunk.
2012. jan. 26. 21:37
 4/13 Nazira ***** válasza:
Hülyén fogalmaztál te jó ég olvasd el v én vok ennyire fáradt?O.o Te szóltál neki ,h csere mert teli jaaj na mind1 belebonyolódok csak XD Nem lehetsz terhes... MINEK KELL VKIVEL LEFEKÜDNI HA ENNYIRE PARÁZOL????????????????
2012. jan. 26. 21:43
 5/13 A kérdező kommentje:
eztmost megkaptam. de köszi a biztató szavakat:D azért aranyos vagy, hogy irtál
2012. jan. 26. 21:48
 6/13 Nazira ***** válasza:
Bocs de most erre mit :D Tényleg ne parázz ha nem jön meg na akkor van rá okod most nincs védekeztetek jól :)
2012. jan. 26. 21:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetsz
2012. jan. 26. 22:40
 8/13 anonim válasza:
ugyan ez van velem is :) én is félek,mert védekeztem a párommal és nem szakadt ki a gumi,de még ígyis nagyon félek hogy teherbe estem.. :( L/15
2012. jan. 27. 07:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Aki 15 évesen szexel, az meg is érdemli a pár nap/hét parát.
2012. jan. 27. 08:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy! Nagyon is!
2012. jan. 27. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!