Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló növeszti a melleket? Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 3. 19:31
1/8 anonim válasza:
Én lindynette 20-at szedek hát kb 3 hónap és oylan melleim lettek mind a Dundikának és hozzáteszem olyanok voltak mint az Anettkának:):)
2/8 anonim válasza:
a belaratol is fog noni???:Delso levelet szedtem be)ma utso tabi) de meg semmi valtozas....ugye noni fooooog???
3/8 anonim válasza:
nekem nem nött. elötte is nagy ovltr és most is az. hozzáteszem , nekem ez sajnos:( kis átlagos méreteket szeretnék
4/8 anonim válasza:
Sztem ez egyén függő, majd egy évig szedtem a lindynette 20-at, egy cm-ert nem nőtt a mellem.
5/8 anonim válasza:
ez csak egy lehetséges mellékhatása a tabinak. nekem a belaratol nottek, de váltottam a Lyndinette 20-ra, eddig ez az első hónap és nem nagy változás. De ne várj csodát,ez nem mindenkinél fordul elő.
6/8 anonim válasza:
Látványosan biztos nem növeszti meg (nem kell majd új melltartókat venned)!!! Nem erre találták ki, csak emiatt ne szedj!!!
7/8 anonim válasza:
Én lassan 6 hónapja Diane35-öt szedek, azóta 10 kosárral nagyobb lett a mellem. :) De gondolom ez egyénfüggő is.
8/8 anonim válasza:
Jaj, az előző válaszoló vagyok, bocsi, félre írtam, nem 10-el, hanem csak 1-el nőtt :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!