Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 terhességi tesztet csináltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 terhességi tesztet csináltam, ugye nincs terhesség? Bővebbe n lent

Figyelt kérdés
az elsőn 1 csík van erősebben a 2.egy egy csík szintén és nagyon halovány.
2012. jan. 25. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:

Érthetetlen! Tudsz írni! Tudod használni a netet! Tudsz kérdést feltenni a gyk-n! De nem tudsz egy tájékoztatót elolvasni és értelmezni?

Rossz kategória! A Poén az egy kicsit lejjebb van, oda tessék kiírni!

2012. jan. 25. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előző válaszolóhoz.

És akárhányszor pisilsz, mindig ugyan az az eredmény jön majd ki. Mivel 30 féle teszt van, és mind más, talán tényleg meg kéne próbálni olvasni.

Tudom, nehéz, de ez van.

2012. jan. 25. 12:06
 3/8 Timi: ) ***** válasza:
Szia!Terhességet jelent a 2. halvány csík megjelenése is!
2012. jan. 25. 12:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Mind a két tesztemen 1 csík van,az egyik erősebb a másikon nagyon halovány EGY darab csík. ha terhes lennék akkor a 3-4. hétben lennék. Vizsgáztam a hónapban és kb mindennap éjszaka 2ig fentvagyok. Lehetséges hogyemiatt változott meg a menstruációm?
2012. jan. 25. 12:52
 5/8 Timi: ) ***** válasza:
Értelek,szerintem az első tesztet jól csináltad meg a 2. at nem,de ha csak EGY csík van az nem jelent terhességet,ha 2. csíkként jelenik meg halványan az már terhesség.
2012. jan. 25. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy nem jársz doktori egyetemre...

Mikor én csináltam terhességi tesztet még le is volr rajzolva a tájékoztatóra lépésről lépésre az ábra is, hogy mikor vagyok terhes és mikor nem. -.- Analfabéták is elvégezhetik.

Amúgy a google-ba ha beírod a kérdést "mitől késik a menstruáció?" képzeld! Ad rá találatot.

Pl. vizsgaidőszakban, ha stresszelsz vagy nem alszol eszel rendesen, akkor is késik :O Azt a leborult szivar végit! Hát mire nem jó ez gugli!

2012. jan. 25. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
úgy értem mindkettőn egy csík van, akkor nem vagy terhes, ennyi. nekem volt hogy 3 hónapot kimaradt és nem lett semmi 21L
2012. jan. 25. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, a stressz nagyon jó dolog erre is:) Nekem is volt hasonló kellemetlen gondom, igaz én miután vizsgáztam eset le, hogy nem jött még meg, teszteltem, 1órával később meg is jött.

Nyugi. Ám mikor kellett volna jönnie, rendszeres stb...

2012. jan. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!