Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Íratott már valaki fogamzásgátlót Debrecenben dr. Zatik Jánosnál? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Szia! Igen, én azóta is hozzájárok! És csak pozitív tapasztalataim vannak. :) Úgy volt, hogy addig gumit használtunk. Bejelentkezel telefonon, kérdezi miről lesz szó, én annyit mondtam először, hogy fog.gátlót szeretnék. Elmész, a várószobában vannak kitéve kis papírok, fel kell írni a neved, az uccsó mensid, a tel.szmod, az emailed. Aztán bementem, mndtam, hogy változtatni szeretnék a védekezési módszeren. Beszélgettünk kicsit, poénkodott, oldotta a hangulatot. Aztán csinál egy hüvelyi uh-t , nem fáj, vesz kenetet a rákszűréshez. Aztán kaptam beutalót a Klinikára vérvételre, mert a trombózis tesztet meg kell csinálni. Megkérdezi, hogy esetleg van e valami, amit szeretnél szedni, vagy hallottál e valami jóról (tesód, anyukád stb.), majd ad egy receptet, de addig nem szabad kiváltani míg meg nem érkezik a tromb.teszt és a májfunkció eredménye. Ja, meg kérdezik, hogy voltak e műtéteid, vérzés zavarok, a családban szívbetegség, esetleg rák, vagy mélyvénás trombózis. Hát, kb ennyi. Ja, és 7000ft-ot fizettem tavaly, de a receptekért soha nem kér pénzt!!!!
ha van még esetleg kérdésed, kérdezz bátran! :)
Ez igen, köszönöm szépen a választ, kielégítő :)
Azt még megírnád nekem, mennyit kell kb. várni az eredményekre és jelent-e bármit, ha nincs konkrét elképzelésem a gyógyszert illetően? Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!