Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha befejeztétek a gyógyszer szedését, milyen mellékhatásokkal találkoztatok?
Én pár hónapja hagytam abba a Lindynette-t, a menzeszem 1-2 nap eltéréssel pontosan jön meg, csak kicsit több ideig barnázok... (gyógyszer mellett úgy 5 napig volt meg, utolsó nap alig, most 4-5 nap normális vérzés, utána 1-2 nap barnázás), de alig görcsölök, kb annyira mint gyógyszer mellett.
Sokkal jobban kívánom a szexet :) és elmúlt az állandóan visszatérő fertőzés is szerencsére. :)
Nekem mindig is rendben volt a ciklusom, azonban világ életemben erősen véreztem és első napokban nagyon görcsöltem. A gyógyszert abba kellett hagynom, most nem részletezem miért. Az első pár hónapban minden olyan volt, mint a gyógyszer szedése közben. Az 5-6. hónapra viszont egyre inkább visszaállt minden a tabletta előtti állapotokra. Szóval szerintem ne várj csodát, bár lehet másnál rendeződik a dolog és csak én voltam ilyen peches. Egyébként Dienille-t szedtem, bő 1 évig.
1 hatása volt ami azóta is megmaradt: a pattanásos bőröm sokat javult, és az abbahagyás után sem tértek vissza jelentős mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!