Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a fogamzásgátlo tabinak ha megszakitásal védekezunk és nem élvezek bele?
10-es: Arról nem én tehetek, hogy a kérdező ahhoz is idióta hogy normálisan feltegye a kérdését.
Ugyanis ezt legalább háromféleképpen lehet értelmezni.
Én először úgy értelmeztem, hogy a fiú akarja, hogy tablettát szedjen a lány, de a lány nem akar, mert fél a tablettától.
Aztán úgy is lehet értelmezni, hogy a lány akar tablettát szedni, de a fiú nem akarja, mert szerinte elég, ha előtte kihúzza.
Sőt úgy is lehet értelmezni, hogy a lány szed tablettát, és így sem akarja, hogy a fiú beleélvezzen.
Itt a kérdező a fogyatékos, nem mi.
Hát talán magyarázd el neki, hogy a tabletta a peteérését akadályozza meg, ergo ha nincs petesejtje amit meg lehet termékenyíteni, akkor nem lehet terhes akkor sem, ha egy egész focicsapat naponta háromszor beleélvez.
Ha meg nem hat a tabletta, akkor a megszakítás nem sokat ér. Ha nem hat, akkor megszakítással is teherbe esik előbb utóbb.
Van értelme, mert önmagában a megszakítás nem sokat ér. Tehát ha nem szedne tablettát, csak a megszakítás lenne, jó eséllyel teherbe esne.
De hogy mi a f.szért ne használja ki, hogy lehet szexelni normálisan, azt csak ő tudja.
Mégis mi a franctól fél? Az fél ettől, aki nem tudja hogy működik az a szar.
Most ez elég egy ótvar megoldás, de szégyen-nem szégyen, nő létemre ezt javasolom: egyszer élvezz bele mégis. Egy hatalmas bőgésrohamra, hisztire számíthatsz, de ha utána megjön neki a vérzése, el fog múlni minden félelme, tapasztalat!
Én is nagyon féltem a gyógyszertől, hogy esetleg nem hat, de végtére is azért szedi az ember, hogy ne kelljen más védekezési módszerekkel vacakolni, ergo előbb-utóbb túl kell esni a tűzkeresztségen. Nálunk sem volt megbeszélve előre, mikor élvez belém először a barátom, úgy voltunk vele, hogy majd amikor úgy alakul (az első levél beszedéséig persze vártunk). Azt mondta a barátom, még a másfél hónap tabiszedés után is gondolkodott, hogy most akkor belém élvezzen vagy ne, számított a bőgőrohamra, de azt is tudta, hogy akár 1 nappal, akár 1 évvel később történik meg, a végeredmény ugyanaz lesz.. És nagy igazság: ha az első hónap után (vagy épp 1 hét, 2 hét, gyógyszere válogatja) nem alakul ki a védetsség, nagy valószínűséggel később sem fog. Azt meg jobb minél előbb kideríteni.
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!